Student’s Job چیست؟

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. اصطلاحات تحصیلی
  4. chevron_right
  5. Student’s Job چیست؟

Student’s Job چیست؟

یکی از مهمترین مسائل موجود در مورد برنامه ریزی تحصیلی هزینه ها می باشد. موضوعی که کما بیش اکثریت قریب به اتفاق متقاضیان به نوعی با ان دست به گریبان بوده و بطور قطع همگان شرایط تحصیل با کیفیت بالا و هزینه ارزان را ترجیح می دهند.

در رابطه باید اظهار داشت که دو موضوع کیفیت آموزشی و ارزانی تقریبا در دو کفه ترازو قرار دارند به این مفهوم که بطور کامل با یکدیگر قابل تطبیق نیستند.
همانطور که انواع موسسات آموزش عالی بسیار متنوع می باشد به همان میزان شهریه ها و هزینه های موجود نیز متفاوت خواهد بود. این هزینه ها مابین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰۰ دلار متغیر خواهد بود. این هزینه ها شامل شهریه, مسکن, کتاب, لوازم التحریر و سایر هزینه های زندگی می گردد. البته اشاره به این نکته ضروری است که مسئله شهریه دانشگاه بطور کامل متغیر بوده و قابل تعیین نیست بطوری که در برخی کشورها, اصولا شهریه هیجانی بوده و در برخی دیگر هزینه ها بسیار بالائی وجود دارد.

میتوان گفت که غالب دانشجویانی که قصد ادامه تحصیل در کشور دیگری را دارند بر روی مسئله کار به هنگام تحصیل حساب جداگانه ای باز می نمایند. به این مفهوم که اکثرا این مسئله را به عنوان یک موضوع اساسی در برنامه ریزی های خود تاثیر می دهند.  از این رو سعی خواهیم نمود که زوایای مختلف این موضوع را روشن کنیم. یکی از نکات مهمی که باید مد نظر قرار داد این است که غالبا ویزای دانشجوی عبارت است از ویزا بدون اجازه کار بدین معنی که دانشجو مجاز به استخدام رسمی در سازمان و مرکزی نخواهد بود. از طرف دیگر این واقعیت نیز وجود دارد که اکثرا دانشجویان مقیم خارج از کشور به نوعی کار و فعالیت مشغول بوده و بخشی از هزینه های خود را تامین می نمایند. بطور کلی می توان نوع فعالیت ها و امکانات کاری موجود را به گروههای زیر تقسیم نمود:

* کارهای پاره وقت: این کارها بیشتر جنبه فیزیکی داشته و شامل کار در مراکز مختلف بصورت نیمه وقت می گردد از قبیل کار در سوپر مارکتها و تاکسی و …
* کارهای دانشگاهی: این نوع کارها که از جانب دانشگاه ارائه و پیشنهاد می گردد بیشتر منحصر به فعالیتهای داخل دانشگاه و مشارکت در برنامه های آن از قبیل
پروژه ها, برنامه های گروهی و دستیاری می باشد.
* تدریس: برخی از دانشجویان مقیم خارج از کشور بنا به حرفه ها, استعدادها و یا هنرهائی که می دانند اقدام به تدریس خصوصی و یا نیمه خصوصی نموده و به این شکل بخشی از هزینه های خود را تامین می کنند. از طرف دیگر دانشجویان سالهای بالاتر که از نمرات بسیار خوبی برخوردارند این امکان را خواهند داشت تا در فعالیتهایی نظیر تدریس دورس ساده تر و یا برپائی جلسات حل تمرین و رفع اشکال برای سالهای پائین تر فعالیت نمایند.
بدون شک شکل و نوع کارهای موجود بسته به مکان و شرایط موجود متفاوت می باشد و لذا نمی توان فرمولی قطعی برای تعیین نوع کار و احیانا میزان ثابت در آمد حاصله از آنان تعیین نمود. ولی می توان گفت که مسئله کار حین تحصیل عنصری است که در برنامه روزمره اکثریت دتنشجویان مشاهده می شود که خود محتاج سخت کوشی و تلاش بسیار زیادی است.

در برخی از کشورها نظیر استرالیا, کانادا, نیوزیلند سوئد, سوئیس, اتریش, بلژیک, که از نظر اقتصادی وضعیت مناسب و پایداری دارند امکان کار در کنار تحصیل برای دانشجویان وجود دارد و حتی اغلب دانشگاهها در محیط های نظیر رستوران, باشگاههای, ورزشی, کتابخانه ها و بایگاهی ها و تدریس برای دانشجویان بالای لیسانس و …. کارهائی برای دانشجویانی که قادر به  پرداخت هزینه تحصیل و اقامت نیستند فراهم می کنند. بعنوان مثال در کانادا پس از ۶ ماه به دانشجویان اقامت ( Residency ) و به تبع آن مجوز اشتغال به کار تعلق می گیرد و دانشجویان با حقوق ۲۳-۷ دلار در کانادا در ساعت مشغول به کار می گردد, همچنین به متقاضیان دارای مدرک لیسانس یا بالاتر از طرف دانشگاه آپارتمان ارزان قیمت و شغل مناسب در داخل دانشگاه با حقوق کافی و مناسب تعلق می گیرد ولیکن در کشورهائی چون انگلیس, ایتالیا, فنلاند, مجارستان, هند, پاکستان, ترکیه, بلغارستان, رومانی و چک امکان کار بسیار کم و ناچیز می باشد و تامین کننده متقاضی می بایست هزینه های مورد نیاز را برای متقاضی تامین نماید.

 

مدارک لازم جهت یافتن کار دانشجویی:

تجارب نشان می دهد که بهترین راه برای تقاضای کار نوشتن لیستی از کارهایی است که بدان علاقمند می باشید و سپس ارسال اطلاعات شخصی با تقاضای همکاری به محل کار مورد نظر است. اگر به دنبال یک کار در خارج از کشور می گردید باید زبان و شرایط فرهنگی کشور مطبوعه را در نظر بگیرید. همچنین مهم است که شما مشکلاتی را که هنگام یادگیری محیط جدید و مردم جدیدی که دارای سنتهای فرهنگی مختلفی منجمله مذهب, جامعه, زبان, جنسیت, سیاست هستند, در نظر بگیرید.

 

مدارك لازم و مفید:

رزومه شغلی یا سوابق شغلی و مهارتهای شغلی

تائیدیه کتبی گواهی حسن اخلاق کارفرمای قبلی

سوابق بیمه شغلی قبلی

مدارک تحصیلی

مدارك فنی و حرفه ای

 

توضیحاتی در مورد فرم ( C.V. ):

قابل ذکر است که این فرم بایستی خوانا با فاصله کافی و مناسب و مرتب و به زبان انگلیسی نوشته شود و جاوی مطالب ذیل باشد:

نام و نام خانوادگی

آدرس

تلفن

کاری که مورد تقاضای شماست

خلاصه ای از آخرین تجارب کاری خود

تحصیلات

اطلاعات شخصی ( موقعیت حقوقی, سن, شرایط سلامتی )

 

5/5 - (3 امتیاز)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

3 × چهار =

فهرست