راهنمای تحصیل در مالزی

  1. خانه
  2. chevron_right
  3. تحصیل در مالزی
  4. chevron_right
  5. راهنمای تحصیل در مالزی

چرا تحصیل در مالزی

ما جهت ادامه تحصيل كشور مالزيرا به شما پيشنهاد مي دهيم چون:

تحصيل به زبان انگليسي

شرايط جهاني و روند جهاني شدن و توسعه فراگیر و پيامد هايي نظير گسترش فراگير اينترنت به عنوان جامع ترين رسانه موجود و گسترش روز افزون رسانه های انگليسي زبان و کاربرد های فراوان اين زبان در دنيای امروز، وضعيتي را پديد آورده که در همه جنبه های زندگي از هنر و سرگرمي گرفته تا علم و صنعت و تجارت ، تسلط نسبی به زبان انگلیسی و توانایی استفاده از کامپیوتر در حد متوسط را اجتناب ناپذیر كرده است.

برای دانشجوياني که با  صرف هزينه و وقت قصد دارند آينده خود را بر مبنای تحصيل در يک دانشگاه خارجي بسازند ، اولويت نخست بايد يافتن يک دانشگاه و محيط انگليسي زبان باشد. چرا که همين زبان انگليسي به تنهايي ميتواند آينده شغلي فرد را تضمين کند و جز آن ، به نظر مي رسد برای يک ايراني ، يادگيري گويشی مانند ترکی – آذری کاربرد بيشتری از زبان هايي نظير روسي يا بلغاری داشته باشد.

امنيت بالاي اجتماعي

جواناني که برای تحصيل از کشور خارج مي شوند، قطعا از خانواده هايي سالم هستند که به ارزش های خانوادگي خود پايبند مي باشند. اما محيط کشور مقصد نيز شرط است که می بایست از امنیت و سلامت لازم برخوردار باشد. بسياری از کشور ها که برخی از آن ها نیز با جديت مورد تبليغ قرار مي گيرند ، از حد اقل فاکتور های امنيتي و سلامت اجتماعي برخوردار نيستند. آمار جرایم و بزه کاری در برخی کشورها مثل کشورهای اروپای شرقی و تازه استقلال يافته ، به لحاظ مسائل تاریخی ، اقتصادی و فرهنگی همواره با اختلاف زیادی نسبت به سایر کشورها در سطح بالایی قرار داشته است و همه ما کم و بيش از مشکلاتي که دانشجويان در اين کشورها با آن مواجه مي شوند چيزهايي شنيده يا خوانده ايم. برای جذب دانشجو به يکي از اين کشورها به عنوان يک امتياز تبليغاتي گفته مي شود که برای دانشجويان بادی گارد استخدام کرده اند، بايد از خود پرسيد مگر در اين کشور چه ميگذرد که حتي دانشجويان نياز به بادي گارد دارند؟ در انتخاب محیط تحصیل ، ضروری است که در زمینه امنیت اجتماعی مطالعه و دقت فراوانی صرف کنیم تا در حد امکان ، از دغدغه ها و نتایج نا مطلوب احتمالی یک فضای آلوده در امان بمانیم.

البته دانشجويان در هر محیطی خود مي بايست حد اکثر احتياط را در زمینه هایی مثل معاشرت ها و ارتباطات ، انتخاب مسکن و غیره انجام دهند و قطعا نقش بسیار مهمی در زمینه تامین امنیت یا بر هم نزدن امنیت موجود بر عهده خود دانشجو است. مثلاً به لحاظ فرهنگي ايراني ها قرابت کمي با اتباع کشورهای آفريقايي و عربي دارند لذا بهتر است دانشجويان از ارتباط با اتباع اين کشورها پرهيز کنند ، اما محیط و عوامل محیطی نیز به میزان زيادی در امنيت نقش دارند و در انتخاب مقصد باید محتاط بود.

اگر مدتي به اخباری که در جرايد در مورد نا امني برخي کشور ها درج ميشود دقت کنيد در مي یابيد که کدام کشور ها اصلاً مناسب نيستند.

امکانات عالي با كمترين هزينه

تحصيل در يک کلام يک سرمايه گذاريست بدین معنا که دانشجو وخانواده وی با صرف هزينه های گوناگون مادی و معنوی تلاش خود را بر ساختن آينده ای بهترو روشن تر معطوف ساخته اند. پس عقلانی تر آن است که در اين راه ، کشور ها و دانشگاههايي را انتخاب کنید که در مقابل میزان سرمایه گذاری شما امکانات بهتری ارائه مي کنند. منظور از اين امکانات صرفاً امکانات علمي نيست. برای مثال، دانشگاههای هند اساتيد خوبي دارند اما از داشتن خوابگاههای خوب، کتابخانه روزآمد، امکانات ورزشي و بهداشتي محرومند. در مقابل ، دانشگاه های مالزی ضمن آنکه از نظر علمي در سطح کاملا مناسبی قرار دارند، سرمایه گذاری بي نظيری برای ايجاد اينترنت رايگان، سايتهای مجهز کامپيوتری، کتابخانه الکترونيکي و امکانات ورزشی انجام داده اند. مسلماً اين امکانات در شرايطي به صرفه است که  به نسبت ارزان هم باشد. برای خيلي از رشته ها مالزی ارزانتر است و برای برخي رشته ها هم هند. در مقابل در کشورهايي نظير قبرس و امارات  ، امکانات درجه دو و سه به واسطه ماهيت توريستي آنها با قيمت های گزاف عرضه مي شود. پس قبل از انتخاب حتماً تحقيق کنيد و از صحت اطلاعات دريافتي اطمينان حاصل کنيد.

توجه کنيدحتي المقدور به دانشگاههايي نرويد که برای پذیرش و ثبت نام در آن ها از دانشجويان به بهانه های مختلف وجوه غير قانوني اخذ مي شود. به عنوان مثال دانشگاه های شهر بنگلور هند و دلالان آنها در اخاذي از دانشجويان و خانواده های آن ها به بهانه های گوناگون و اغلب واهی نه تنها از حد خود خارج شده اند، بلکه به کلی منزلت دانشگاه و دانشجو و تحصیل دانشگاهی را زیر سوال برده اند. اين مشکل در ساير شهر های هند هم تا حدي وجود دارد.

اعتبار بين المللي دانشگاه هاي مالزي

واقعيت اين است که در اکثر رشته های دانشگاهي اگر هزار دانشگاه ممتاز وجود داشته باشد نهصد دانشگاه اول در آمريکا هستند. با توجه به شرايط نا عادلانه ای که از طرف دولت آمريکا عليه ايران تحميل شده، امکان دسترسي به اين دانشگاه ها برای دانشجویان ایرانی محتمل نمي باشد. دانشگاه های کشورهای پيشرفته غرب نيز آنقدر پر هزینه و گران است که برای اکثر خانواده ها مقرون به صرفه نيست. مانند تحصيل در انگلستان که سالانه حدود سي ميليون تومان هزينه دارد و تامین آن تنها برای بخش کوچکی از جامعه ما امکان پذیر است.

پس چاره چيست؟ اين سوال را همه ما مرتباً از خود مي پرسيم و به ناچار در حد امکانات و توانايي های خود بايد به آن پاسخ دهيم.

يک مساله خيلي اساسي پيدا کردن دانشگاه انگليسي زبان است چون به اين صورت شما به آخرين مباحث روز دست می يابيد و هميشه هم به روز مي مانيد. امکان کار و فعاليت وزندگي را نيز در يک محيط جهاني بدست مي آوريد.

نکته ديگر انجام تحصيل به صورت تمام وقت است، دنبال تحصيلات مکاتبه ای نباشيد چون اکثراً از محتوای علمي لازم بي بهره اند و از همه بدتر اينکه با تحصيل مکاتبه ای از تجربه پربار دوران دانشجويي در يک کشور خارجي محروم مي شويد.

اعتبار جهاني دانشگاه در دوره کارشناسي چندان مهم نيست .يک دانش آموز متوسط در آمريکا هم به يک دانشگاه درجه يک راه نمی يابد. دانش آموزان متوسط برای انتخاب يک دانشگاه خوب ميتوانند با مقايسه امکانات دانشگاه های مختلف يکي را انتخاب کنند يا ببينند کدام دانشگاه در رشته مورد علاقه به آنان پذيرش ميدهد. اما اعتبار بالای دانشگاه برای تحصيلات تکميلي و خصوصا دوره دکتری حياتي مي باشد.

طبعاً دانشجويي که تا کارشناسي ارشد در ايران تحصيل کرده است شانس کمي برای تحصيل در کشور های غربي دارد. چون بدون رودربايستي دانشگاه های ايران از اعتبار بالايي برخوردار نيستند حتي اخيراً کشوری نظير هند مدرک پزشکي عمومي ايران را برای تحصيل در دوره تخصص قبول نمي کند. اما برای دوره دکتري ميتوان دانشگاه های مطرح در سطح آسيا را انتخاب کرد. مثلاً دانشگاه پونا در هند برای رشته فيزيک واقعآ معتبر است يا يو پي ام مالزی برای رشته های مهندسي، محيط زيست و کشاورزی سطح قابل قبولي دارد، همين طور دانشگاه يو ام مالزی برای علوم انساني و هنر مناسب است.

يک استراتژی ديگر در انتخاب دانشگاه توجه به دانشگاههايي است که در يک يا دو رشته قوي هستند. مثلا برای دوره های کوتاه مدت زبان درهند بهترين انتخاب همان التيس يا سيمبايسز پوناست. يا برای رشته پرطرفدار   مديريت اجرايي بازرگاني بهترين پيشنهاد ما در مالزي دانشگاه ام ام يو است. با يک بررسي اجمالي مي توان تفاوت کيفيت اين دانشگاه با برخي از دانشگاههای با اسم و رسم ايراني که اخيراً اقدام به ارائه اين رشته کرده اند را متوجه شد.

تحصيل در خارج و تجربه اي جديد

دوران دانشجويي آنهم در خارج از کشور متفاوت، پر ماجرا و سرشار از تجربه است. اگر در اطرافيان شما کسي قبلاً اين تجربه را داشته مي تواند شما را نسبت به تصميمتان آگاه تر کند.

هم دانشجويان و هم خانواده ها توجه کنند که جواني که به خارج از کشور مي رود نياز دارد دست به تصميم گيري هايي بزند که مي تواند تبعات خوب يا بدي برايش داشته باشد و  لزوما تا وقتي در ايران زندگی می کرده نيازی به اين تصميم گيري ها نداشته است. او با ماجراها و شرايطي کاملاً جديد مواجه مي شود که هميشه خوشايند نيست. در روزها و ماههای اول مهاجرت دچار دلتنگي و حتي بهانه جويي مي شود. دانشجو مجبور است برای دوام ، برنامه ريزي داشته باشد. مجبور است بودجه و هزينه هايش را بدقت هماهنگ کند. با افراد جديد مواجه مي شود که از فرهنگ ها و کشورهای ديگري هستند و مجبور است خود را با محيط جديد هماهنگ کند تا بتواند با آن ارتباط برقرار کند و از مزايای آن استفاده کند و از بلايای آن آسيب نبيند. در همه اين روزها و لحظات دانشجو بايد به اهدافي که برای آينده خود ترسيم کرده توجه داشته باشد. اعتقاد به آينده و اعتماد به نفس از سختي ها خاطراتي شيرين مي سازد و هر لحظه پردردسر تبديل به خاطره ای به یاد ماندنی مي شود.

خانواده های ما معمولاً در فراهم کردن امکانات رفاهي برای فرزندانشان از هيچ تلاشي دريغ نمي کنند. ممکن است همين مهرباني ها ما را بد عادت کرده باشد . اما اگر آينده ای روشن را برای خود ترسیم نماییم، و تمام تلاش خود را بر رسیدن به اهدافمان معطوف بداریم، به سادگی می توانیم بر همه مسائل و مشکلات احتمالی فائق آییم  . ساده ترین شکل اين مسائل مي تواند چگونگي تغذيه يک دانشجو ،  بيماري در غربت يا نرسيدن به موقع پول از طرف خانواده باشد. همه اينها گذراست اما دانشجو ياد مي گيرد و تجربه مي کند که چگونه در مقابل مخاطراتِ جدي تر در کار و زندگي پس از دوران دانشجويي از خود واکنش صحيح را نشان دهد و همين تجارب ، بدون شک بهترين دست آورد دوران دانشجويي هستند.  دوراني که با همه سختي ها سرشار از مسئوليت پذيري، تفريح وپيشرفت است.

اميدواريم هر کشور يا دانشگاهي را که انتخاب مي کنيد از وقت خود حداکثراستفاده را ببريد و با موفقيت تحصیل خود را به اتمام برسانيد.

شرایط ورود به دانشگاههای کشور مالزی

 

 

شرط ورود به دانشگاههای مالزی در مقطع زیر لیسانس:

  • داشتن مدرك دیپلم متوسطه یا دیپلم نظام قدیم
  • داشتن مدرك پیش دانشگاهی
  • داشتن مدرك زبان انگلیسی آیلتس با نمره ۵/۶ یا تافل با نمره ۵۷۰ و یا گذراندن دوره زبان انگلیسی در كالج های در مالزی
  • معدل پنج درس اصلی بالای ۱۲
  • گواهی اعلام موجودی بانكی قیم حداقل ۸ میلیون تومان در بانكهای ایران

 

شرط ورود به دانشگاههای مالزی در مقطع بالای لیسانس:

  • داشتن حداقل مدرك تحصیلی لیسانس و ریزنمرات
  • داشتن دو یا سه توصیه نامه از سه استاد محل تحصیل
  • داشتن پروپوزال تحقیقاتی برای ورود به مقطع كارشناسی ارشد و دكترا
  • داشتن مدرك زبان انگلیسی آیلتس با نمره ۵/۶ یا تافل با نمره ۵۷۰ و یا گذراندن دوره زبان انگلیسی در كالج های در مالزی ( جهت اخذ پذیرش بعضی از دانشگاههای مالزی مانند یو پی ام و یو كی ام داشتن مدرك زبان انگلیسی در هنگام اقدام الزامی است)
  • معدل بالای ۱۴ یا ۷۰% و در مواردی مانند دانشگاه ام ام یو برای پذیرش كارشناسی ارشد مدیریت بازرگانی حداقل ۱۳
  •  گواهی اعلام موجودی بانكی قیم حداقل ۸ میلیون تومان در بانكهای ایران

شروط ورود به تخصصهای علوم پزشكی مالزی

شروط ورود به تخصصهای علوم پزشكی یو كا ام مالزی:

  •  معدل قابل قبول ۷۰%  آخرین مدرك تحصیلی
  •  مدرك زبان انگلیسی شامل
  •  گذراندن موفقیت آمیز دوره اتچمنت یا دوره پیش تكمیلی پزشكی ۶-۸ ماه
  •  سن پایین تر از ۳۷ سال

 

مدراك لازم جهت ورود به تخصصهای پزشكی مالزی :

  • ترجمه ریز نمرات و دانشنامه
  • كپی پاسپورت صفحات شناسایی و ویزا
  • تعهد پرداخت هزینه محضری توسط قیم مالی
  • گواهی اعلام موجودی بانكی حداقل هشت میلیون تومان
  • توصیه نامه از سه استاد محل تحصیل
  • گواهی عدم سوء پیشینه یا
  • مدرك زبان انگلیسی شامل
  • برای رشته های دكترا غیر بالینی پروپوزال یا طرح تحقیقاتی

Documet’s Translation

Copy of Passport

Letter of Support

Bank Statment

Recommendation Letter

Good Standing Letter

TOEFL = 550 , IELTS = 6/5 , TOLIMO

Proposal

دوره آشنایی با دانشگاه های کشور مالزی

پس از ورود و در هفته اول،  دانشگاه دوره ای را برای آشنایی با دانشگاه، امکانات، شرایط زندگی و… برای دانشجویان برگزار می کند و اطلاعات فراوان و مفیدی را به دانشجویان ارائه می کند.

بهتر است دانشجویان از این كلاسها و دوره ها استفاده كنند زیرا این دوره ها باعث می شود اطلاعات بسیار مفیدی به دست آورند كه در آینده به آنها كمك خواهد نمود.

تست GMAT  در کشور مالزی

GMAT  که مخفف عبارت Graduate Management Admission Test است یک آزمون استاندار شده برای تعیین میزان استعداد تحصیل در مدیریت کسب و کار به شمار می رود. GMAT معمولاً به صورت جی-مَت jee-mat تلفظ می شود. بیشتر مراکز آموزش MBA در دنیا از GMAT به عنوان آزمون پذیرش دانشجو استفاده می کنند.

GMAT یک آزمون منطبق بر رایانه است که برای سنجش استعداد و توان انجام کاری های بزرگ در افراد استفاده می شود. به طور متداول شامل بخش های ساده ای است در ابعاد کمی و استنتاجی است.

این امتحان را می توانید در مالزی ثبت نام نموده و نتیجه مناسب اخذ نمایید.

امکان کار در کشور مالزی

دانشجویانی که فاقد اجازه کار هستند ، قانوناً نمی توانند مشغول به کار شوند. البته افرادی که به دلیل نوع تحصیلات نیاز به کار آموزی در شرکت ها و کارخانه ها دارند ، برای کار و دریافت حقوق مشکلی از این جهت ندارند.

اخیرا به دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد اجازه کار در محیط های دانشگاهی و تحقیقاتی بطور محدود داده می شود که تبعا جوابگوی هزینه های زندگی و تحصیل دانشجو نمی باشد.

رشته های پرطرفدار لیسانس در کشور مالزی جهت تحصیل در مالزی

 

فهرست رشته های پرطرفدار کارشناسیدر کشور مالزی که بشرح زیر است

پیش نیاز دیپلم و معدل دریافت مدرک از: نام دانشگاه شهریه کل دوره بطور تقریبی نام رشته
همه دیپلم ها قابل قبول هستند انگلستان APIIT ۱۱۰۰۰ فناوری اطلاعات IT
دیپلم ریاضی تجربی و کامپیوتر انگلستان APIIT ۱۱۰۰۰ مهندسی نرم افزار
همه دیپلم ها قابل قبول هستند انگلستان KBU ۱۴۰۰۰ معماری و طراحی داخلی
ریاضی تجربی معدل ۱۶ یا بیشتر مالزی MMU ۱۴۰۰۰ نانو تکنولوژی
ریاضی تجربی معدل ۱۶ یا بیشتر مالزی MMU ۱۴۰۰۰ رباتیک
همه دیپلم ها قابل قبول هستند انگلستان KBU ۱۳۰۰۰ سیستمهای اطلاعات بازرگانی
همه دیپلم ها قابل قبول هستند مالزی LIM ۱۱۰۰۰ مدیریت اجرایی BBA
همه دیپلم ها قابل قبول هستند مالزی – انگلستان UCTI ۱۱۰۰۰ تجارت الکترونیک E-Commerce
همه دیپلم ها قابل قبول هستند مالزی LIM ۱۱۰۰۰ مدیریت گردشگری
همه دیپلم ها قابل قبول هستند استرالیا LIM ۲۱۰۰۰ معماری
دیپلم ریاضی تجربی و کامپیوتر مالزی – انگلستان UCTI ۱۱۰۰۰ مهندسی کامپیوتر و شبکه
دیپلم ریاضی تجربی و برق انگلستان KBU ۱۳۰۰۰ مهندسی برق – الکترونیک
همه دیپلم ها قابل قبول هستند استرالیا LIM ۱۹۰۰۰ طراحی صنعتی
همه دیپلم ها قابل قبول هستند مالزی – انگلستان UCTI ۱۱۰۰۰ تجارت بین الملل
همه دیپلم ها قابل قبول هستند مالزی – انگلستان UCTI ۱۱۰۰۰ بازاریابی Marketing
همه دیپلم ها قابل قبول هستند انگلستان KBU ۱۳۰۰۰ طراحی وگرافیک
همه دیپلم ها قابل قبول هستند مالزی – انگلستان UCTI ۱۱۰۰۰ طراحی بازی های کامپیوتری
همه دیپلم ها قابل قبول هستند انگلستان KBU ۱۲۰۰۰ مدیریت بازرگانی
ریاضی تجربی معدل ۱۶ یا بیشتر مالزی MMU ۱۴۰۰۰ مهندسی پزشکی Bio-Instrumentation

 

توضیحات:بجز رسته های رباتیك و نانوتكنولوژی و مهندسی پزشكی كه ۴ ساله هستند باقی رشته ها همگی ۳ ساله میباشند.

هزینه ورودیه بعضی از دانشگاه ها جهت تحصیل در کشور مالزی

  • دانشگاه   KBU : 700 دلار یک بار هنگام اخذ پذیرش
  • دانشگاه های APIIT و UCTI : 250 دلار یک بار هنگام اخذ پذیرش
  • دانشگاه  LIM : حدود ۲۰۰۰ دلار یک بار هنگام اخذ پذیرش
  • دانشگاه   MMU : حدود ۱۴۰۰ دلار یک بار هنگام اخذ پذیرش

دارندگان دیپلم که فاقد مدرک پیش دانشگاهی هستند هیچ محدودیتی برای اخذ پذیرش ندارند، بدیهیست این افراد یا کسانی که از نظر دانشگاه نیاز به گذارندان دوره مقدماتی یا پیش دانشگاهی دارند در خود دانشگاه به مدت یکسال واحد های اضافه ای را در ارتباط با رشته مورد علاقه خود میگذرانند.

همه دانشگاههای معرفی شده پیش از شروع دوره اصلی دوره های آمادگی زبان انگلیسی را برای دانشجویان ارائه میکنند

منظور از “حدود” در هزینه کل دوره تقریب حد اکثر ۵۰۰ دلار است.

امکان بورس و کمک هزینه تحصیلی در کشور مالزی

در بدو ورود دانشجویان، مؤسساتی که مایلند به منظور توسعه نیروی انسانی یا انجام کارهای تحقیقاتی ، از دانشجویان حمایت مالی کنند ، با دانشجویان دیدار خواهند کرد. البته شانس گرفتن بورس برای دانشجویان کارشناسی کم است اما در مقطع کارشناسی ارشد این شانس تا ۶۰% و در مقطع دکترا یا PhD بیش از ۸۰% شانس وجود دارد. توجه کنید که کلیه مراحل در مورد بورس و کمک هزینه تحصیلی، پس از ثبت نام و آغاز به تحصیل دانشجو انجام می شود و در هنگام اخذ پذیرش و ثبت نام و همچنین پس از آن ، این سایت هیچ مسئولیتی در این مورد به عهده ندارند.

 

استفاده از  راهنما در کشور مالزی

 

ورود به کشور مالزی

از ایران پروازهای مختلفی  به مالزی انجام می شود. دانشجویان برای ورود به مالزی نیازمند پذیرش تحصیلی و ویزای تحصیلی معتبر می باشند. پس از اخذ ویزا و خرید بلیط می توانید کپی بلیط خود را به شماره ای که با پذیرش تحصیلی در اختیار شما قرار می دهیم، فکس کنید و مراتب سفر خود را به دانشگاه اطلاع دهید. به این صورت نماینده ما در فرودگاه برای انجام امور گمرکی، منتظر شما خواهد بود و شما را برای رسیدن به دانشگاه راهنمایی خواهد کرد. معمولاً با انجام هماهنگی های لازم خوابگاه از قبل برای شما آماده می باشد، در غیر این صورت لازم است یک یا دو شب را با راهنمایی دانشگاه درخوابگاه موقت یا یک هتل ارزان قیمت بگذرانید تا شرایط برای اسکان دائم شما فراهم شود.

– پس از پیاده شدن از هواپیما شما باید با ترن داخل فرودگاهی از ترمینال به باجه كنترل گذرنامه منتقل شوید.

– پس از گرفتن گذرنامه از افسر مربوطه حتما” مهر اقامت را چك كنید كه ۹۰ روزه باشد. و گرنه سریعا” به افسر مربوطه تذكر بدهید.

– پس از تحویل بار، بارهای شما باید از كنترل ماموران گمرك نیز عبور نماید. معمولا” بارهای دانشجویی دارای مشكل گمركی نمی باشند.

استفاده از راهنما برای ورود به مالزی

ستفاده از راهنما در كشور مالزی بصورت كاملا اختیاری است و در صورت نیاز متقاضی به راهنما می تواند از راهنما استفاده نماید و هزینه آن مطابق عرف آژانسهای توریستی در هر روز ۵۰ دلار و در طی ۴ روز ۲۰۰ دلار میباشد كه متقاضی باید بصورت مستقیم و یا قبل از عزیمت برای راهنما حواله نماید.

 

هزینه حمل و نقل از فرودگاه به شهر و گردش در شهر به عهده دانشجو میباشد و وظایف راهنمای دانشجویان اعزامی شامل :

  • استقبال از فرودگاه كشور مورد قرارداد
  • راهنمائی و اقامت در خوابگاه و یا كمك در پیدا كردن و اجاره نمودن منزل و محل اقامت مناسب
  • انجام مراحل ثبت بیمه درمانی هزینه بیمه درمانی به عهده متقاضی میباشد
  • انجام مراحل ثبت نام در دانشگاه/كالج
  • مشاوره تحصیلی در طول دوران تحصیل سال اول (كالج پیش دانشگاهی)
  • ارائه سیم كارت موبایل رایگان جهت ارتباط متقاضی با خانواده
  • آشنائی با مراكز خرید و تبدیل ارز، متروها و شهر
  • افتتاح حساب بانكی

 

موقعیت جغرافیایی كالجها و دانشگاههای معروف مالزی

اكثر دانشگاهها و كالجهای مالزی در جنوب كوالالامپور و مناطق سایبر جایا و پتالینگ جایا حد فاصل كوالالامپور و فرودگاه واقع شده اند.

  • دانشگاه یوپی ام در سایبر جایا
  • دانشگاه یو كا ام در شمال سایبر جایا و جنوب شرقی و نزدیك كوالالامپور
  • دانشگاه یو ام در پتالینگ جایا
  • دانشگاه یو آی تی ام در شاه عالم
  • دانشگاه موناش در شهر سانوی
  • دانشگاه سانوی در شهر سانوی
  • كالج تایلورز در شهر سانوی
  • دانشگاه یو اس ام در جنوب مالزی در شهر پنانگ
  • دانشگاه یو تی ام در جوهور بارو نزدیكی شهر پنانگ
  • دانشگاه یو تی ام شعبه كوالالامپور در شمال شهر كوالالامپور
  • دانشگاه ام ام یو شعبه سایبرجایا در سایبرجایا (بیشتر مقطع كارشناسی ارشد)
  • دانشگاه ام ام یو شعبه ملاكا در شهر ملاكا (بیشتر مقطع كارشناسی)
  • دانشگاه اسلامـــی مالزی در كوالالامپور (شیعیان را ثبت نام نمی كند)
  • مدرسه ایرانی امام خمینی(ره) در محله آمپانگ در شرق شهر كوالالامپور
  • دانشگاه یو سی اس آی در نزدیكی پتالینگ جایا در جنوب غربی كوالالامپور
  • دانشگاه كا بی یو در بندر اوتاما در نزدیكی شاه عالم
  • دانشگاه اپیت در نزدیكی دانشگاه یو سی اس آی
  • دانشگاه لیم كوك وینگ در شمال سایبر جایا نزدیك كوالالامپور
  • كالج زبان ای ال اس در ۴ شعبه در كوالالامپور(نزدیك آمپانگ) و پتالینگ جایا و …
  • كالج آی اچ در دانشگاه لیم كوك وینگ
  • كالج بریتیش كنسیل در شهر كوالالامپور نزدیكی برجهای دوقلو كی ال سی سی(منطقه گرانقیمت مالزی)

چه وسایلی باید با خود همراه در کشور مالزی داشته باشیم؟

  • یك دیكشنری فارسی به انگلیسی و انگلیسی به فارسی . معمولا” دانشجویان ازدیكشنری های قابل حمل الكترونیكی كه در تهران قابل تهیه است استفاده می كنند.
  • چند بسته نان آماده برای روزهای اول
  • لباس خنك و كفش روباز
  • داروهای مورد نیاز
  • اصل و ترجمه رسمی گواهینامه های موتور و ماشین همراه باتایید وزارت امور خارجه
  • تعداد ۲۴ قطعه عكس پرسنلی با زمینه آبی
  •  اصل ترجمه رسمی كلیه مدارك تحصیلی
  • مدارك تحصیلی فرزندان جهت ادامه تحصیل در مدرسه
  • اصل شناسنامه خود و افراد خانواده
  • اصل كارت ملی یا كارت موقت ملی
  • اصل كارت پایان خدمت
  • چرخ گوشت
  • كلیه نرم افزارهای مورد نیاز
  •  پلوپز و آرام پز

باید توجه داشته باشید كه بار مجاز شما بازای هر نفر، ۳۰ كیلو گرم خواهد بود و بازای هر كیلو بار اضافی در حال حاضر باید مبلغ ۶۴۰۰ تومان به عنوان اضافه بار بپردازید.

دانشگاههای دولتی مالزی در یک نگاه

دانشگاههای دولتی مالزی در یک نگاه ، تحصیل در مالزی

 

دانشگاه یو تی ام  UTM کشور مالزی

دانشگاه تكنولوژی مالزی در ناحيه جنوبی اين كشور واقع شده است و مقصدی مناسب برای متقاضيان تحصيلات تكميلی در شاخه های فنی ، مهندسی و تكنولوژيكی می باشد. بيش از ۲۰  مركز پژوهشی در اين دانشگاه مشغول به فعاليت هستند. ۹۵۰۰ دانشجو در مقطع كارشناسی، ۵۰۰۰ دانشجوی غير حضوری و ۳۰۰۰ دانشجوی تحصيلات تكميلی، بافت و ساختار جمعيتی دانشگاه فن آوری مالزی را تشكيل می دهند. نزديك بودن دانشگاه به قطبهای صنعتی، فرصت خوبی را برای دانشجويان فنی مهندسی بوجود می آورد تا در دوران تحصيل بتوانند ارتباطی مفيد و نزديك با محيط حرفه ای آينده خود را تجربه نمايند.

تاريخچه: تاريخ تاسيس دانشگاه فناوری مالزی به سال ۱۹۳۰ بر ميگردد ؛ زمانی كه به عنوان يك مدرسه تكنيكی داير شد و بعدها در نوع خود (آموزش تكنولوژيكی) ممتاز شناخته شد و در سال ۱۹۴۶ به رتبه دانشكده ترفيع يافت. پس از دو دهه تبديل به يك آكادمی فناوری و سپس در سال ۱۹۵۷ موفق به اخذ رتبه دانشگاه گرديد.  نخست وزير پيشين اين كشور دكتر مهاتير محمد اين دانشگاه را به عنوان دانشگاه كاشف لقب داده است . UTM در سال ۲۰۰۲ تنديس MSC دريافت نمود .

موقعيت و محل دانشگاه : كمپ اصلی UTM با مساحت ۱/۷۷ هكتار در SKUDAI و JOHOR  در قسمت جنوبی مالزی  به فاصله سه ساعت از كوالالامپور واقع شده است . كمپ ديگر آن در SEMARAK  و JALAN در قلب كوالالامپور واقع شده است و به عنوان دانشكده شهر كوالالامپور مشهور است كه مساحت حدود ۸۱ هكتار را در بر می گيرد.

ساختار دوره های كارشناسی ارشد : در اين دانشگاه دوره های كارشناسی ارشد به صورت ۱- فقط كلاس (By Course) و ۲- كلاس و پايان نامه

(Course and Dessertation) و ۳- فقط پايان نامه

(Thesis Only) ارائه می شود ؛

حالت اول (فقط كلاس): در اين دوره دانشجو بايد تعداد خاصی واحد درسی تئوری و عملی بگذراند و در پايان مدرك معتبر كارشناسی ارشد ارائه می شود.

حالت دوم (كلاس و پژوهش) : كه كامل ترين شكل دوره كارشناسی ارشد است و دانشجو  بعد از گذراندن يك سری واحد درسی طرح پژوهشی نيز بگذراند.

حالت سوم (فقط پژوهش) : در اين حالت دانشجو با ارائه طرح تحقيق ( پروپوزال ) و فراهم آوردن مدارك  مناسب برای دوره كارشناسی ارشد پژوهشی پذيرفته می شود و به محض ورود ، بدون نياز به اخذ واحد درسی كار روی پايان نامه را آغاز می كند. توجه كنيد كه امكان پذيرش در اين دوره ها ( كارشناسی ارشد پژوهشی ) به هيچ وجه آسان نبوده و نيازمند مداركی ممتاز، عالی و متقن است كه به دانشگاه اثبات نمايد كه دانشجو از گذراندن واحدهای درسی بی نياز است.

دانشکده های موجود در یو تی ام:

  • دانشکده مهندسی عمران
  • دانشکده معماری
  • دانشکده علوم کامپیوتر و سیستم های اطلاعاتی
  • دانشکده مهندسی برق
  • دانشکده مهندسی و علوم اطلاعات زمین
  • دانشکده علوم تربیتی
  • انستیتو بین المللی بازرگانی
  • دانشکده علوم پایه
  • دانشکده مدیریت و توسعه منابع انسانی
  • دانشکده مهندسی شیمی و منابع طبیعی
  • دانشکده مهندسی مکانیک

شهریه های دانشگاه در هر ترم(هر سال ۳ ترم است):

دوره های کارشناسی ارشد بصورت کورس و کورس/ پایان نامه ۹۲۳ دلار در هر ترم تحصیلی و بصورت پایان نامه ۱۰۲۸ دلار در هر ترم تحصیلی

  • دوره های دکترا بصورت کورس/پایان نامه و پایان نامه ۱۱۰۷ دلار در هر ترم تحصیلی
  • دوره زبان انگلیسی ۱۲۷۰ دلار در هر ترم تحصیلی

دانشگاه ام اس یو  MSU کشور مالزی

با وجود نسبت بالاي تعداد مدرسين به محصلين در اين دانشگاه ، فرصت بالائي درزمينه تحقيقات و همچنين پيشرفت در اختيار دانشجويان قرار مي گيرد. در برنامه بين المللي تبادل دانشجويان ، هم اكنون دانشگاه MSU امكان تبادل دانشجو با ۴۰ دانشگاه در ايالات متحده امريكا ، انگلستان ، استراليا، هند و اندونزي رادارا ميباشد.

دانشگاه پوترا UPM کشور مالزی

دانشگاه پوترا مالزی با قدمتي هفتاد ساله هم سن و سال دانشگاه تهران است. در سالهای اخير به تبع رشد چشمگير کشور مالزی پوترا سرمایه گزاری بالايي برای تحقيقات و تحصيلات تکميلي و پژوهش های کاربردی انجام داده و با نگاهی به فهرست دانشکده ها و مراکز تحقيقاتي و رشته های بسيار متنوع این دانشگاه متوجه گستردگي اين دانشگاه خواهيد شد.
پذيرش اين دانشگاه تنها در مقاطع تحصيلات تكميلي است و دهها دانشكده و صدها رشته تحصيلي گوناگون در اين دانشگاه موجود است و تدريس ميشود.
دانشجويان ايراني در حال تحصيل در اين دانشگاه حدود ۱۰۰۰ نفر مي باشند.
دوره كارشناسي ارشد در پوترا به دو صورت فقط گذراندن واحد هاي درسيو حالت دوم واحدهاي درسي و انجام پژوهش است .
دوره هاي دكتري در دانشگاه پوترا تنها به يك طريق و آن هم با برگزاري كلاس هاي درس و گذراندن پايان نامه انجام مي پذيرد.

اين دانشگاه در سال ۱۹۳۱ به عنوان دانشگاه پوترا مالشیا تاسیس شد. این دانشگاه در حوالی سردانگ واقع شده است که از مرکز شهر ۳۵ کیلومتر فاصله دارد. دارای ۱۵ دانشکده ۱۲ انستیتو تحقیقاتی و دارای ۵۰۰۰ کارمند واستاد ۳۰۰۰۰ دانشجو و از این تعداد ۶۲۰۰ دانشجو برای فوق لیسانس و دکترا اشتغال به تحصیل هستند. این دانشگاه دارای دانشجویان خارجی از ۵۰ کشور دنیا و  بیشتر در فوق لیسانس ودکترا مشغول به تحصیل هستند. برای فوق لیسانس و دکترا ۴۰۰ رشته تحصیلی در ۱۲ دانشکده ارائه می شود . دانشگاه پوترا مالزی با قدمتی هفتاد ساله هم سن و سال دانشگاه تهران است. در سالهای اخير به تبع رشد چشمگير كشور مالزی پوترا سرمايه گزاری بالايی برای تحقيقات و پژوهش های كاربردی انجام داده و با نگاهی به فهرست دانشكده ها و مراكزتحقيقاتی متوجه گستردگی اين دانشگاه خواهيد شد

شهریه های دانشگاه یو پی ام : هزینه های تحصیلی برای فوق لیسانس بین ۲۵۳۰ دلار تا ۳۱۰۰ دلار و برای فوق لیسانس بدون تز ۳۶۰۰ دلار به بالا و برای مقطع دکترا از ۴۶۴۰ دلار به بالا برای کل دوره سه ساله است .

هزینه های اقامتی بین ۲۵۰ تا ۳۵۰ دلار در ماه است و این دانشگاه ۱۴ خوابگاه مختلف با ۱۶۰ آپارتمان در داخل دانشگاه برای دانشجویان ارائه می دهد.

ويژگيهاي دانشگاه یو پی ام : تنوع رشته ها، انگليسی زبان بودن، شهريه های ارزان، شانس گرفتن بورس، اعتبار بالا از نظر وزارت خانه های علوم و بهداشت، اعتبار جهانی، امكانات بسيار خوب علمی و رفاهی خوابگاههای مجهز و …. را مي توان بر شمرد.

در دانشگاه پوترا رشته های متنوع به ۲ صورت در مقطع كارشناسی ارشد ارائه می شود. دوره تحصيل كارشناسی ارشد حدود ۲ سال و نيم به طول می انجامد.

حالت اول : فقط گذراندن واحد های درسی

(Course Work) اين حالت شانس پذيرش بالايی دارد و در آن تز يا پايان نامه وجود ندارد و دانشجو فقط  بايد تعداد خاصی واحد درسی تئوری يا عملی بگذراند و در پايان دانشجو موفق به اخذ مدرك معتبر كارشناسی ارشد میشود و می تواند در مقطع دكترا ادامه تحصيل دهد.

حالت دوم : شامل واحد های درسی و انجام پژوهش

(Course Work And Dessertation) اين حالت كامل ترين شكل اخذ مدرك كارشناسی ارشد است

دانشجو پس از گذراندن تعداد خاصی از واحد های درسی بايد يك پروژه پژوهشی را نيز به انجام برساند.

ساختار تحصيل در دوره های دكتری در دانشگاه پوترا تنها به يك طريق و آن هم با برگزاری كلاس های درس  گذراندن پايان نامه (Research+Course Work) انجام

می پذيرد. دانشگاه پوترا برای كارشناسی ارشد و دكتری  دو بار در سال دانشجو می گيرد.

نيمسال اول : ترم نوامبر( آبان) كه متقاضيان تا ۱۵ جولای بايد مدارك خود را بصورت کامل ارائه دهند.

نيمسال دوم : ترم می (ارديبهشت ) كه متقاضيان بايد قبل از ۱۵ دسامبر سال قبل مدارك خود را تحويل دهند.

برای اقدام ورود به دکترا محدودیت زمانی وجود ندارد.

دانشکده های موجود در دانشگاه يو پي ام:

  • دانشکده زبانها و ارتباطات
  • انستیتو جامعه و مطالعات صلح
  • دانشکده محیط شناسی انسانی
  • دانشکده علوم تربیتی
  • دانشکده اقتصاد و مدیریت
  • دانشکده علوم و فن آوری
  • انستیتو مطالعات ریاضی
  • دانشکده علوم کامپیوتر و فن آوری اطلاعات
  • انستیتو نرم افزار و سیستم های چند رسانه ای
  • دانشکده مهندسی
  • دانشکده طراحی و معماری
  • دانشکده بهداشت و درمان و پزشکی
  • انستیتو مطالعات سالخوردگی

دانشگاه یو آی تی ام UITM کشور مالزی

دانشگاه UITM در شهر شاه عالم، مركز استان سلانگور با فاصله ای ۴۵ دقيقه ای از كوالالامپور پايتخت مالزی واقع شده است. اين دانشگاه با قدمتی پنجاه ساله دارای ۸ كمپ دانشگاهی در سراسر مالزی، ۱۲ شعبه و ۱۹ كالج وابسته می باشد.

زمان پذيرش : دو بار در سال دانشجو می پذيرد :

۱) تير ماه : مهلت تكميل و ارائه مدارك برای اين دوره تا نيمه بهمن ماه می باشد. ۲) آذر ماه : مهلت تكميل و ارائه مدارك برای اين دوره تا نيمه مرداد ماه می باشد.

دانشكده های موجود در دانشگاه یو آی تی ام:

  • دانشكده حقوق
  • دانشكده علوم پايه
  • دانشكده معماری ،پيمايش و برنامه ريزی
  • دانشكده هنر وطراحی
  • دانشكده مهندسی عمران
  • دانشكده مهندسی برق ودانشكده مهندسی مكانيك
  • دانشكده ارتباطات ومطالعات رسانه
  • دانشكده علوم تربيتی
  • دانشكده مديريت اطلاعات
  • دانشكده فناوری اطلاعات IT
  • دانشكده علوم ورزش
  • دانشكده حسابداری

دانشگاه یو کا ام  UKM کشور مالزی

اين دانشگاه ، دانشگاه ملي مالزي محسوب مي شود كه در مقطع ليسانس به زبان مالايي و مقاطع بالاتر به زبان هاي انگليسي و مالايي تدريس مي کند. دانشگاه یو کا ام در حومه كوالالامپور در منطقه کبانگ سان قرار دارد كه از مركز حدود ۳۰ كيلومتر فاصله دارد. اين دانشگاه تمامي مقاطع ليسانس و فوق ليسانس و دكتري را ارايه مي دهد و مورد تایید وزارت بهداشت و علوم ایران می باشد و بیمارستان وابسته به این دانشگاه بسیار با امکانات است. این دانشگاه در رشته های علوم پزشکی و تخصصهای علوم پزشکی دارای شهرت فراوانی است. جهت ورود به تخصصهای علوم پزشکی دارا بودن مدرک زبان آیلتس با نمره ۷ و سن زیر ۳۷ سال و معدل بالای ۱۶ الزامی است

دانشکده های موجود در دانشگاه یو کا ام:

  • دانشکده علوم پزشکی
  • دانشکده بهداشت
  • دانشکده حقوق
  • دانشکده مهندسی
  • دانشکده علوم تربیتی و آموزشی
  • دانشکده بازرگانی
  • دانشکده اقتصاد و تجارت
  • دانشکده علوم فناوری اطلاعات و فنی
  • دانشکده علوم
  • دانشکده علوم اجتماعی و ادبیات
  • انستیتو محیط زیست، تمدن و فرهنگ، مطالعات بین الملل، نانوالکترونیک، علوم مولکولی و سلولی و …

دانشگاه یو ام UM کشور مالزی

دانشگام مالايا نيز يكي از معتبر ترين دانشگاه هاي كشور مالزي بوده و مقاطع تحصيلات تكميلي صاحب دهها دانشكده و صدها رشته تحصيلي گوناگون مي باشد.

این دانشگاه در سال ۱۹۳۴ به عنوان یک انستیتو ملی فدراسیون سنگاپور و مالایا تاسیس شد و با چندین دانشگاه انگلیسی همکاری آغاز نمود ولی در حال حاضر  به عنوان یک دانشگاه مستقل مالزیایی فعالیت می نماید. این دانشگاه مابین دو شهر کوالامپور و سلانگور واقع شده است که تقریبا ۱۵ کیلومتر با مرکز شهر فاصله دارد. دانشگاه یو ام تمامی دوره های لیسانس و فوق تخصص را ارائه می دهد و با توجه به ارزیابی رسمی تمامی دانشگاههای دنیا یک بار موفق به اخذ مقام ۸۹ در جهان گردیده است. دانشگاه یو ام دارای امکانات خوابگاهی دانشجوئی مناسبی است که هزینه های آن ۲۰۰-۴۰۰ رینگت معادل ۷۰-۲۱۰ دلار در ماه می باشد.

اعتبار دانشگاه مالايا : اين دانشگاه با اكثر دانشگاههای معتبر و طراز اول جهان در آمريكا و اروپا و اقيانوسيه تفاهم نامه علمی برای تبادل استاد و دانشجو و انجام پژوهش های مشترك امضا كرده است . لذا مدرك آن در هر نقطه ديگری از جهان كاملاً ارزشيابی می شود .

دوم آن كه بسياری از رهبران و متفكرين اين كشور ، همچون ماهاتير محمد نخست وزير سابق و شهير مالزی و همين طور نخست وزير فعال كنونی، آقای بداوی از فارغ التحصيلان اين دانشگاه هستند.

دانشكده ها و آكادمی های موجود در دانشگاه یو ام:

  • آكادمی مطالعات اسلامی
  • آكادمی مطالعات مالايی
  • مركز فرهنگی ( گروه هنر ها )
  • دانشكده علوم اجتماعی و انسانی
  • دانشكده محيط مصنوع ( گروه معماری )
  • دانشكده بازرگانی و حسابداری
  • دانشكده علوم كامپيوتر و فن آوری اطلاعات
  • دانشكده علوم پايه
  •  دانشكده اقتصاد و مديريت
  •  دانشكده علوم تربيتی
  • دانشكده مهندسی
  • دانشكده زبان ها و زبان شناسی
  •  دانشكده حقوق

 

مقاطع تحصيلی در دانشگاه های مالزی

مقاطع تحصيلی در دانشگاه های مالزی ، تحصیل در مالزی

 

Bachelor يا همان دوره كارشناسي: شامل‌ سه‌ تا چهار سال‌ تحصيل‌ است. اين‌ مدرك‌ معمولاً‌ با گذراندن‌ ۱۵۰ تا ۱۸۰ واحد اخذ مي‌شود. لازم‌ به‌ يادآوري‌ است‌ كه‌ تعداد واحدها در دانشگاه‌هاي‌ گوناگون‌ يكسان‌ نيست. مدرك‌ دوره‌ Bachelor  به‌ دو نوع ‌Honours  و Ordinary   تقسيم‌ مي‌شود و مدرك‌Honours  خود به‌ چهار نوع ‌ second (1 and 2), First وThird   تقسيم‌ مي‌شود.

Master يا كارشناسي ارشد : برای ورود به‌ اين‌ دوره، امتحاني‌ صورت‌ نمي‌گيرد، بلكه‌ داشتن‌ مدرك‌Bachelor   الزامي‌ است.

‌اين‌ دوره‌ به‌ سه صورت‌ ارائه‌ مي‌شود:

الف‌ – درس‌ ‌Taught Course : این دوره شامل گذراندن ۳۰ تا ۳۳ واحد در دوره کارشناسی ارشد بوده و دانشجو پس از گذراندن واحدهای درسی موظف به ارائه یک پژوهش علمی در حد ۳ تا ۶ واحد بدون دفاع از آن به استاد راهنمای خود بوده و پس از انجام، موفق به دریافت مدرک Master می شود.

ب‌ – درس و  پژوهش ‌Taught Course and Research :دانشجو پس از گذراندن  ۳۶ واحد که ۱۸ تا ۲۴ واحد آن پژوهش است موفق به دریافت مدرک Master می شود.

ج- پژوهش By Research  :در این حالت‌ کلاسی وجود نداشته و تنها ارائه پایان نامه پژوهشی لازم است که تمامی ۳۶ واحد مربوط به همین پایان نامه پژوهشی است.

در حالت‌ های ب و ج “درس و پژوهش” و “پژوهش”، دانشجو بايد از رساله‌ تحقيقي‌ خود دفاع‌ كند و در صورت‌ موفقيت، موفق‌ به‌ دريافت‌ مدرك‌ مي‌شود.

 

Ph.D. : براي‌ ورود به‌ اين‌ دوره‌ معدلي خوب در دوره‌ Master   الزامي‌ است. اين‌ دوره‌ نيز به‌ دو صورتي‌ كه‌ در مقطع‌ Master  آورده‌ شد برگزار مي‌شود. دانشجو بايد حدود ۹۰ واحد بگذراند. در حالت Taught Course and Research شصت واحد متعلق‌ به‌ دروس‌ است‌ و ۳۰ واحد به‌ پژوهش‌ و در حالت ‌By Research  همه‌ ۹۰ واحد در قالب‌ پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ است.

ضمناً‌ در بعضي‌ از دانشگاه‌هاي‌مالزي‌ دانشجوي‌بسيار ممتاز و با معدل‌First Class Honours  مي‌تواند بعد از دوره ‌Bachelor در دوره‌ Ph.D.  تحصيل‌ كند. در اين‌ دوره‌ نيز دفاع‌ موفقيت‌آميز از پايان‌ نامه‌ پژوهشي‌ شرط‌ اعطاي‌ مدرك‌ است.

معرفي مقاطع و دانشگاههای مالزی

معرفي مقاطع و دانشگاههای مالزی ، تحصیل در مالزی

گستردگی دانشگاه های مالزی و تنوع رشته ها و از طرفی شرایط خاص هر دانشگاه برای صدور پذیرش در مقاطع مختلف دسته بندی های مختلفی را در مالزی بوجود آورده است که بشرح زیر تعدادی از دانشگاههای مالزی را معرفی می نماییم.

مقطع تحصیلی نام دانشگاه
کارشناسی دانشگاه مالتی مدیا (MMU)دانشگاه علوم مالزی (USM)انستيتو تکنولوژی اطلاعات جنوب شرق آسیا (APIIT)دانشگاه تکنولوژی کرتين(Curtin) استراليا (شعبه مالزی)دانشگاه موناش (Monash) استراليا (شعبه مالزی)دانشگاه کالج بين المللی سدایا (UCSI)دانشگاه ملی مالزی (UKM)

 

کارشناسی ارشد دانشگاه مالتی مدیا (MMU)دانشگاه پوترا (UPM)دانشگاه تکنولوژی مالزی (UTM)دانشگاه تکنولوژی مارا (UITM)دانشگاه مالایا (UM)دانشگاه علوم مالزی (USM)دانشگاه موناش (Monash) استراليا (شعبه مالزی)

دانشگاه کالج بين المللی سدایا (UCSI)

دانشگاه ملی مالزی (UKM)

 

دکترا دانشگاه مالتی مدیا (MMU)دانشگاه پوترا (UPM)دانشگاه تکنولوژی مالزی (UTM)دانشگاه مالایا (UM)دانشگاه علوم مالزی (USM)دانشگاه ملی مالزی (UKM)
تخصص های پزشکی الف) گرايشهای بالينیدانشگاه مالایا (UM)ب) گرايشهای غير بالينیدانشگاه پوترا (UPM)
دوره های زبان مرکز زبان IMECمرکز زبان ELS

 

یادگیری زبان انگلیسی در مالزی

یادگیری زبان انگلیسی در مالزی ، تحصیل در مالزی

اهميت آموزش زبان انگليسي و جايگاه علمي آن به حدی است که به لحاظ كوچك شدن جهان از نظر بهره گيري از آخرين دستاوردهاي علمي و دور نماندن از قافله توليد كنندگان علم چاره اي نيست جز اينكه زبان انگليسي را به عنوان حداقل يك وسيله و ابزار بياموزيم .

 

آموزش زبان انگليسي مشكلاتي را همواره به همراه دارد از آن جمله ضعف مدرسين در روش تدريس مناسب و يا نارسايي منابع درسي و بي علاقگي زبان آموزان را مي توان مطرح كرد. اگر زبان آموز براي يادگيري آماده باشد يعني ذهن او آماده ي دريافت باشد و محيط يادگيري به شيوه اي آماده شود كه با وضع او سازگار باشد به راحتي و در زمان كوتاهي زبان خارجي را مي آموزد و با موفقيت به خواسته ي خود خواهد رسید

مهمترين عامل بر سر راه زبان آموزان عدم حضور در محيط انگليسي زبان است و متاسفانه در ايران با محيطي كاملا فارسي زبان روبرو هستيم و به ندرت در اجتماع با جملات زبان انگليسي روبرو ميشويم.

آیا شما تاكنون از كلاس هاي آموزش زبان انگليسي در ايران استفاده كرده ايد و حتما متوجه شده ايد كه سرعت پيشرفت زبان آموزان چقدر كند است و در نهايت بعد از پنج تا شش سال تحصيل زبان با قرار گرفتن در محيطي انگليسي زبان به ضعف شديد خود در گفتگو و شنيدن جملات انگليسي با افراد انگليسي زبان پي ميبرند و از آن مهمتر انگليسي را با لهجه اي نامانوس فرا گرفته اند .

راه حل چيست؟

حضور در محيط انگليسي زبان و آموزش فشرده زبان انگلیسی را به شما پيشنهاد خواهیم کرد .

به همين دليل ما دوره هايي فشرده و كوتاه با هزينه هاي كم و محيط مناسب را در مالزی و آموزش زبان انگليسي را با سرعتي باور نكردني در طي دو ماه و زندگی به مانند يك توريست در آن كشور زندگي را به شما توصیه می کنیم .

صدها مكان ديدني در اين كشور وجود دارد كه نه تنها گذراندن دوره آموزشي را لذت بخش مي كند بلكه  موجب حضور شما در محيط انگليسي زبان شده و سرعت پيشرفت شما را چندین برابر مي كند .

آیا نگران هزينه ها هستید !

وقتی هزینه چند ماه اقامت و تحصیل در کشوری دیگر را با مالزی مقایسه می کنید هزينه اي بالا را تصور می کنید و در اولين نگاه چنين تصوري دور از ذهن نيست چون هم اكنون و به شكل معمول يك تور یک هفته ای مالزي در حدود يك و نیم ميليون تومان هزينه خواهد داشت.

مالزی شرايط را به گونه اي تغيير داده كه شما هر ماه را با هزينه ای در حدود یک ميليون تومان سپري كنيد. در شرايطي بسيار عالي از نظر اقامت و با در نظر گرفتن هزينه هایی همچون ويزا ، بیمه هزينه اخذ پذيرش؛ ثبت نام؛ شهريه ها؛ اقامت؛ تجهيزات آموزشي ، رفاهی و رفت و آمد و … .

فكر كنيد كه با اين هزينه و در پايان دوره شما خواهید توانست با شرکت در آزمون های بین المللی زبان، صاحب مداركی همچون آیلتس یا تافل شده و تجربه چند ماه زندگي در خارج از كشور را کسب نمایید.

ادامه تحصيل را انتخاب كنيد؟

شما در زمانی توانايي تحصيل در بهترين دانشگاه هاي جهان را خواهيد داشت که تصمیم به آن بگیرید. ميتوانيد مالزي را انتخاب كرده و مقاطع تحصيلي را تا دكترا ادامه داده و يا در هر كشور انگليسي زبان ديگر و در انگلستان به تحصيل مشغول شويد .

ورود به بازار كار را چگونه می بینید؟

توانايي هاي بسيار زيادي را دارید ولی تسلط به زبان انگليسي و كامپيوتر و اينترنت از اهمیت ویژه ای برخوردار است كه در طول دوره زبان ناخواسته آنها را نيز به توانايي ها خود اضافه خواهيد نمود و تجربه زندگي در خارج از كشور ، شما را در هر محيط جديدي قرار خواهد داد .

در پایان به ايران برگشته و در مناسب ترين شرايط كاري می توانید مشغول به كار شويد يا با اخذ ويزاي اقامت در مالزي کار تجاری جدیدی را آغاز کنید و فراموش نكنيد كه شما توانايي فعاليت در كشور هاي دیگر را هم اکنون کسب نموده اید.

 

اسکان و اقامت در کشور مالزی

راهنمای تحصیل در کشور مالزی ، تحصیل در مالزی

 

اسکان در مالزی

قیمت خوابگاه معمولاً بین ۴۰ تا ۵۰ دلار برای اتاق های مشترک می باشد و خانم ها هم دارای خوابگاه مجزا می باشند. خوابگاه، علاوه بر این امکانات ؛ خشکشویی لباس ، تخت ، اتاق استراحت ، میز ، تلویزیون ، امکانات ورزشی ، نمازخانه و غیره را ، در بر می گیرد و تمامی اتاق های خوابگاه  دارای اتصال پر سرعت خطوط اینترنت می باشند.

عده ای از دانشجویان هم مایلند در خارج از دانشگاه اقامت کند؛

قیمت آپارتمان یا خانه (معمولا سه اتاق خوابه) در محلات اطراف دانشگاه با فاصله کمتر از نیم ساعت تا دانشگاه ، ماهانه بین ۱۵۰۰-۵۰۰ دلار بسته به امکانات خانه است که معمولاً دانشجویان به طور مشترک خانه میگیرند. این خانه ها دارای وسایل زندگی می باشند و سرویس هایی نیز از دانشگاه برای رفت و آمد دانشجویان در نظر گرفته شده است.

یکی از محاسن تحصیل در مالزی، این ا ست که دانشجو نیاز به تهیه وسایل خانه یا وسیله نقلیه ندارد و رفت و آمد درون شهری و برون شهری به صورت منظم و ارزان با اتوبوس، مترو و قطار در دسترس است.

اقامت در اقامتگاههای مالزی

پس از خروج از قسمت گمرك، اگر دوستان یا اقوام شما منتظر شما هستند و اقامتگاه موقتی را برای شما در نظر گرفته اند كه می توانید همراه آنان به اقامتگاه بروید. در غیر این صورت، می توانید به باجه های رزرو هتل در فرودگاه مراجعه كرده و اتاق رزرو كنید. دقت كنید قیمتها بسیار متفاوت است. بستگی به محل دانشگاه خود هتل رزرو كنید.

قیمت مناسب برای هتل جهت اقامت موقت حدود شبی۱۴۰ تا ۲۰۰ رینگیت است و شما می توانید بر سر قیمت درخواست تخفیف كنید. البته هتل با قیمتهای بالاتر نیز وجود دارد.

برای رسیدن به هتل یا اقامتگاه به قسمت شیشه ای كه بعد از گمرك از آن خارج شدید مراجعه و از تاكسی فرودگاه استفاده كنید. قیمت این تاكسی بسیار مناسب است. برای رسیدن به مناطق مختلف كوالالامپور حدود ۷۶ تا ۱۰۰ رینگیت باید پرداخت نمایید. توجه داشته باشید فاصله فرودگاه تا مركزشهر كوالالامپور حدود ۸۰ كیلومتر است.

اگر بار شما كم است می توانید با قطار ترانزیت به مبلغ ۳۵ رینگیت یا اتوبوس به مبلغ ۱۰ رینگیت به ایستگاه KLsentral آمده و از آنجا با تاكسی به مناطق مختلف شهر بروید. كه مبلغ كمتری باید بپردازید.

 هتلهای مناسب دانشجویان مالزی

دانشجویان جهت اسکان موقت در مالزی می توانند به یکی از هتل های زیر مراجعه نمایید این هتل های دارای قیمت مناسب و به دانشجویان تخفیف ویژه ارائه می نمایند:

HOTEL
SINGLEPER NIGHT
LOCATION

Vistana Hotel Kuala Lumpur
RM120
PWTC

Hotel Concorde Inn Kuala Lumpur International Airport
RM130
KLIA

The Legend Hotel Kuala Lumpur
RM165
PWTC

Concorde Hotel KL
RM185
SULTAN ISMAIL

Crown Princess Hotel
RM180
KLCC

The Federal Hotel
RM165
BUKIT BINTANG

The Royal Bintang
RM175
BUKIT BINTANG

Su Casa Service Apartment
RM180
AMPANG

Hotel Grand Centrepoint Kuala Lumpur
RM90
CHINATOWN

The Hotel Capitol
RM130
BUKIT BINTANG

Hotel Dynasty Kuala Lumpur
RM120
PWTC

Shangri-La Hotel Kuala Lumpur
RM230
SULTAN ISMAIL

Regent Hotel KL
RM400
BUKIT BINTANG

Grand Plaza Parkroyal Kuala Lumpur Hotel
RM195
BUKIT BINTANG

Pan Pacific Glenmarie Kuala Lumpur
RM250
SUBANG

MiCasa All Suite Hotel (Formerly MiCasa Hotel Apartments)
RM225
AMPANG

Cyberview Lodge Resort & Spa Kuala Lumpur
RM258
CYBERJAYA

Putrajaya Shangri-La Hotel Putrajaya
RM280
PUTRAJAYA

Mines Beach Resort & Spa
RM280
MINES

Hotel Istana Kuala Lumpur
RM275
SULTAN ISMAIL

Concorde Hotel Shah Alam
RM173
SHAH ALAM

Renaissance Kuala Lumpur Hotel
RM185
AMPANG

Hotel Pan Pacific Kuala Lumpur International Airport
RM360
KLIA

Sunway Lagoon Resort Hotel
RM360
SUNWAY

Mandarin Oriental Hotel Kuala Lumpur
RM369
KLCC

Hotel Mabya Kuala Lumpur
RM88
CHINATOWN

 تلفن های ضروری مالزی

تلفن ۹۹۹ در کشور مالزی برای اورژانس ، پلیس و آتش نشانی مورد استفاده قرار می گیرد به این ترتیب که بعد از شماره گیری می توانید به هر کدام از مراکز فوق وصل شده و گرفتن این شماره تلفن برای تلفن ثابت و همراه نیازی به پیش شماره ندارد.

تلفن های ضروری  (با پیش شماره ۰۰۶۰۳ از خارج از مالزی و با پیش شماره ۰۳ از شهرهای دیگر مالزی به جز كوالالامپور)

  • سفارت جمهوری اسلامی ایران                                 ۴۲۵۱۴۸۳۰
  • دفتر رایزنی علمی و سرپرستی دانشجویان                   ۴۲۵۱۲۸۴۰
  • دفتر ایران ایر در فرودگاه                                        ۸۷۸۷۳۷۱۱
  • دفتر ایران ایر در كوالالامپور                                               ۲۱۶۱۱۳۵۱
  • مجتمع آموزشی امام خمینی                          ۴۲۵۶۲۸۵۷
  • پلیس                                                                  ۹۹۹
  • اورژانس                                                             ۹۹۱
  • آتش نشانی                                                           ۹۹۴
  • مركز اطلاعات                                                     ۱۰۳

 

 

مشخصات خوابگاههای دانشگاههای مالزی

مشخصات خوابگاههای دانشگاههای مالزی ، تحصیل در مالزی

 

مشخصات تعدادي از خوابگاههاي دانشگاههاي مالزي در زیر به عنوان نمونه آمده است:

دانشگاه تناگا :

خوابگاه :

خوابگاههاي دانشگاه Uniten در داخل دانشگاه واقع هستند از آنجا كه اين دانشگاه از نظر وسعت دانشگاه بسيار بزرگي ميباشد دو خوابگاه براي دختران ودو خوابگاه براي پسران و يك خوابگاه براي افراد متاهل وجود دارد خوابگاههاي دختران در دو نقطه متفاوت دانشگاه واقع شده است يكي در نزديكي ساختمان اصلي و ديگري در نزديكي مسجد و دريا چه قرار دارد .

اين خوابگاه چهار خوابه با يك حمام ودستشويي و آشپز خانه و بالكن براي سكونت چهار نفر ميباشد اندازه تمام خوابگاهها يك اندازه ميباشد در هر اتاق يك تخت يك پنكه سقفي كمد و كشو قرار دارد ودر پذيرايي اين آپارتمان مبل و صندلي چهار نفره قرار دارد و ميز مطالعه و چراغ مطالعه براي چهار نفر وجود دارد .

هزينه اين خوابگاه براي هر نفر ۲۵۰ رينگت در ماه ميباشد تنها براي اينترنت ماهيانه ۳۰ رينگت دريافت ميشود كه كار بران ميتوانند از ساعت ۵ بعد از ظهر تا ۷ صبح از اينترنت استفاده كنند ديگر خوابگاه دختران در اين دانشگاه در نزديكي ساختمان اصلي دانشگاه و كالج مهندسي قرار دارد كه به صورت ۳ بلوك ۱۰ طبقه است در هر طبقه ۷ آپارتمان چهر خوابه وجود دارد شرايط آپارتمانها مطابق شرايط آپارتمانها واتاق خوابهاي ديگر خوابگاهها ميباشد با اين تفاوت كه اين بلوكها هر كدام دو آسانسور دارند و در زير هر بلوك يك اتاق مخصوص تماشاي تلوزيون وجود دارد و شرايط خوابگاههاي پسران مشابه خوابگاههاي دختران ميباشد با اين تفاوت كه در خوابگاه سه بلوكي پسران كه هر بلوك ده طبقه دارد در زير يكي از بلوكها بقالي و خشكشويي وجود دارد اما خوابگاه ديگر پسران بدون آسانسور ميباشد .

هركدام از آپارتمانهاي اين بلوك دو خوابه ميباشد و مخصوص چهار نفر ميباشد واين خانهاي دو خوابه شامل يك حمام ويك دستشويي وآشپزخانه با لوازم زندگي مشابه خوابگاههاي ديگر ميباشد تفاوت اين خوابگاه با خوابگاههاي ديگر اين است كه قيمت اين خوابگاه ۱۷۰ رينگت براي هر نفر ميباشد و هيچ دانشجوي ايراني در اين خوابگاه ساكن نيست و همه دانشجويان ايراني در ديگر خوابگاهها ساكن هستند چنانچه دانشجويان مايل نباشند در اين خوابگاهها زندگي كنند ميتوانند از بلوكهاي اطراف مجتمع استفاده كنند .

مجتمع مسكوني PlazaInda

اين مجتمع مسكوني در منطقه Kagang واقع شده است كه با دانشگاه Uniten 15 دقيقه با ماشين فاصله دارد آپارتمانهاي اين مجتمع سه خوابه هستند به همراه دو سرويس حمام و دستشويي و يك آشپزخانه اين مجتمع نو ساز ميباشد و هزينه هر آپارتمان ۵۵۰ رينگت ميباشد براي هر واحد اين مجموعه ميباشد زندگي در اين مجتمع به دانشجوياني كه وسيله نقليه شخصي ندارند توصيه نميشوند زيرا اتوبوسي براي حملو نقل دانشجويان وجود ندارد.

مجتمع مسكوني Sauth citg plaza

در اين مجتمع تعداد زيادي از دانشجويان ايراني وعرب دانشگاههاي (UPM ) (MMU ) (UNITEN )(LIMKOKWING ) زندگي ميكنند درست در مقابل اين مجتمع يك مجتمع تجاري بزرگ وجود دارد كه دانشجويان ميتوانند كليه وسايل مورد نياز خود را از آنجا تهيه نمايند در اين مجتمع تجاري رستورانهاي مختلفي وجود دارد از جمله يك رستوران ايراني ويك سوپر ماركت ايراني قيمت هر آپارتمان سه خوابه بدون وسايل زندگي ۸۰۰ رينگت ميباشد در مقابل اين مجتمع نيز ايستگاههاي اتوبوس ومترو وتاكسي وجود دارد . در مجموع اين مكان يكي از مجموع مكانهاي زندگي ايرانيان است .

دانشگاه مالتي مديا مالزي   MULTIMEDIA UNIVERSITY, MMU

خوابگاه :

خوابگاه هاي دانشگاه در خود محيط دانشگاه واقع هستند واز آنجا كه اين دانشگاه دانشگاه بزرگي از نظر وسعت در ميان دانشگاههاي مالزي محسوب ميشود رفت وآمد دانشجويان از خوابگاه به ساختمانهاي مختلف دانشگاه به راحتي وبه سرعت انجام ميشود.

خوابگاه دختران از پسران كاملا مجزا ميباشد ساختمان خوابگاه حدودا ۵ طبقه ميباشد و از دو بلوك تشكيل شده است و به صورت مستطيلي ميباشد كه وسط آن خالي است و در وسط فضاي سبز وجود دارد اتاقها در اضلاع چهارگانه ي اين مستطيل واقع شده اند ودر انتهاي هر ضلع دستشويها وحمامهاي مشترك وجود دارد كه براي استفاده ساكنان آن ضلع از هر طبقه ميباشد .اتاقها دونفره ميباشند كه دو تخت و دو ميز مطالعه در آن قرار دارد اينترنت پرسرعت به صورت شبانه روزي در اختيار دانشجويان ساكن خوابگاه قرار دارد هزينه خوابگاه براي هر نفر ۱۵۰ رينگت مالزي ميباشد كه در مقايسه با دانشگاههاي ديگر ارزان ميباشد استفاده از گاز(اجاق گاز ‚گاز كپسولي ‚وساير لوازم گاز سوز) در محيط خوابگاه ممنوع ميباشد.

همچنين استفاده از ماشين لباسشويي وساير وسايل برقي غير ضروري پر مصرف ممنوع ميباشد . دانشجويان در صورت تمايل براي استفاده از يخچال ويا گرم كننده غذاي برقي بايد مبلغ ۳۰رينگت را به صورت جداگانه مضاف بر شهريه خوابگاه پرداخت نمايند . هرماه به صورت متوسط نيز مبلغي به عنوان هزينه برق از آنها دريافت ميشود اما مبلغي به عنوان هزينه آب از انها دريافت نميشود . سكونت در خوابگاه مقررات خواص خود را دارد از جمله: (ممنوع بودن استعمال دخانيات ،مشروبات الكلي،و………) با مراجعه به دفتر چه مقررات خوابگاه اطلاعات كاملترين حاصل ميشود

Cyber Heights : Cyberia

از آنجا كه خوابگاههاي دانشگاه ممكن است با سليقه برخي از دانشجويان همسان نباشد مجتمع هاي مسكوني ديگر در نزديكي و اطراف دانشگاه قرار دارد كما اينكه بسياري از دانشجويان ايراني در همين مجتمع سكونت دارند . مجتمع مسكوني سايبريا (Cyberia) تقريبا چسبيده به دانشگاه

(MMU)ميباشد ومجتمعي عظيم با امكانات رفاهي مناسبي مي باشد در اين مجتمع آپارتمانهاي مختلفي از دو خوابه وسه خوابه و….گرفته تا آپارتمانهاي دوبلكس وغيره وجود دارند . بيشتر يا شايد بتوان گفت تمام دانشجويان ايراني ساكن در اين مجتمع وآپارتمانها هستند . هزينه هر كدام از آپارتمانها ۱۲۰۰ رينگت در ماه بدون وسايل زندگي ميباشد تنها وسيله اي كه در اين آپارتمانها البته بسته به صاحب آپارتمان كولر گازي هم وجود دارد هزينه آب و برق نيز به صورت ماهيانه بسته به ميزان مصرف بايد توسط ساكنين آپارتمان پرداخت شود نكته قابل توجه اين است كه در اين آپارتمانها شبكه اينترنت بي سيم وجود دارد وهمه ساكنين به راحتي ميتوانند از آن استفاده كنند اما ساكنين در صورت تمايل ميتوانند براي استفاده از اينترنت پر سرعت خود به صورت جدا گانه واز طريق شركت وبا پرداخت هزينههاي لازم اقدام نمايند اين آپارتمانهاي سه خوابه شامل يك اتاق اصلي و دو اتاق متوسط و دو سرويس حمام و دستشويي ويك آشپز خانه ويك بالكن وانباري ميباشد كه از نظر مساحتي حدودا ۱۲۰ متر ميباشد امكانات جانبي مجموعه شامل زمينهاي تنيس وبسكتبال و واليبال وسالن بدمينتون و اطاق مطالعه و رستورانهاي مختلف ميباشد كه بين بلوكهاي مختلف مجموعه مشترك است وساكنان تمام بلوكها مشترك است نماز خانه اي نيز در اين مجموعه وجود دارد كه ايرانيان به هنگام مراسم عذا وسوگواري ميتوانند از آنجا استفاده كنند هر بلوك در اين مجتمع برا خود يك استخر مجزا دارد فاصله اين مجتمع تا دانشگاه از راه ميان بر پياده حدود ۵ دقيقه ميباشد واز راه اصلي حدود ۱۰ دقيقه ميباشد در جلوي اين مجموعه ايستگاه اتوبوس وجود دارد و ماشين هاي سواري هم در جلوي اين مجتمع هميشه حاضر هستند هر كدام از بلوكها اين ساختمان حدودا ۱۵ طبقه هستند ودر هر طبقه حدودا ۸ آپارتمان وجود دارد

مجتمع مسكوني ساير هايتز

اين مجتمع در منطقه ي ساير جايا يعني همان منطقه اي كه دانشگاه ها قرار دارند فاصله اين مجتمع با دانشگاه ها با ماشين حدودا ۵ دقيقه ميباشد در اين مجتمع بر خلاف سايبريا بلوكهاي بلند وجود ندارد و آپارتمانهاي آن نيز در بلوكهاي سه طبقه هستند و ظاهر بسيار زيبا وبا صفايي دارد و از نظر فضايي بسيار با صفاست در مجتمع سايبر هايتز خانه هاي ويلايي نيز وجود دارد كه البته تعداد كمي از دانشجويان ايراني در آنها زندگي ميكنند آپارتمانهاي اين مجموعه نيز اكثرا سه خوابه هستند وقيمت آن ۱۰۰۰تا۸۰۰ رينگت ميباشد دليل ارزان بودن آن دور تر بودن آن از دانشگاه ميباشد زندگي در اين مجتمع به دانشجوياني كه وسيله ي نقليه ي شخصي دارند توصيه ميشود

مجتمع سايبر جايا؛ در اين مجتمع دانشكده   IT ، دانشكده مهندسی ، دانشكده خلاقيت های چند رسانه ای و دانشكده مديريت واقع شده است. مجتمع سايبر جايا در بيست كيلومتری فرودگاه كوالالامپور واقع شده است.

روش ثبت نام در دانشگاه یا کالج های مالزی

روش ثبت نام در دانشگاه یا کالج های مالزی ، تحصیل در مالزی

 

  1. شب قبل زود و خوب بخوابید تا فردا برای رفتن به دانشگاه یا کالج زود از خواب بیدار شوید
  2. مدارک لازم ثبت نام را از راهنما سئوال کرده و از شب قبل آماده کنید
  3. صبح زود از خواب بیدار شوید و صبحانه بخورید زیرا ممکن است کار شما طولانی باشد
  4. هزینه عزیمت از هتل به دانشگاته یا کالج و یا هر جایی با شماست
  5. در سالن هتل منتظر راهنما باشید تا با هم به دانشگاه یا کالج بروید
  6. به همراه خود کاغذ و خودکار داشته باشید
  7. فرمهای ثبت نام را با دقت کامل کنید
  8. با توجه باینکه آزمایشات پزشکی انجام شده در ایران دیگر قابل قبول کشور مالزی نمی باشد دانشجو پس از ورود به مالزی باید آنها را انجام دهد.
  9. دانشجویان دانشگاه یو تی ام مالزی باید قبل از ثبت نام در دانشگاه امتحان آیلتس شرکت نموده و نتیجه امتحان آیلتس مشخص کننده وضعیت کالج زبان انگلیسی دانشجویان خواهد بود. در صورتیکه دانشجو آیلتس ۶ و یا بالاتر داشته باشد دوره زبان انگلیسی نیاز ندارد و در صورتیکه امتیاز آیلتس ۶-۵ داشته باشد باید یک ترم زبان و در صورتیکه امتیاز ایلتس ۵-۴ داشته باشد ۲ ترم زبان انگلیسی و در صورتیکه امتیاز ایلتس پایین تر از ۴ داشته باشد ۳ ترم زبان انگلیسی نیاز دارد.

۱۰٫دانشجویان می توانند جهت ثبت نام امتحان آیلتس متقاضیان می توانند یک ماه جلوتر با موسسه هماهنگ نمایند.

۱۱٫  تاریخ امتحانات تعیین سطح زبان انگلیسی در دانشگاه ام ام یو برای دانشجویان یک ماه قبل از شروع کلاس بعنوان مثال جهت ترم  JUNE 2009  به شرح زیر میباشد: ۳RD JUNE 2009 – ۱۰TH JUNE 2009

۱۲٫ تاریخ ثبت نام دانشگاه ام ام یو : یک ماه قبل از ماههای جولای ، دسامبر و مارچ بعنوان مثال برای ترم جولای در  ۱۶TH JUNE

۱۳٫ تاریخ شروع کلاس: در ماههای جولای ، دسامبر و مارچ و بعنوان مثال برای ترم جولای ۱۳TH JULY

۱۴٫ جهت ثبت نام امتحان آیلتس در مالزی توسط موسسه مدارک ذیل مورد نیاز است : دو قطعه عکس ۴*۶ ، کپی پاسپورت معتبر ، تکمیل فرم ثبت نام آیلتس و ۰۰۰/۷۰۰/۲ ریال هزینه ثبت نام و حق العمل موسسه (در صورت کنسل کردن آزمون هیچ مبلغی قابل استرداد نمی باشد .)

سیستم آموزشی دانشگاههای مالزی

سیستم آموزشی دانشگاههای مالزی ، تحصیل در مالزی

کالج دانشگاه ها یک مرحله از دانشگاه های بالاتر بوده و اجازه ارائه مدارک کارشناسی ارشد را نیز دارا هستند اما اکثر موسسات خصوصیات کاملا شبیه گروه یک را دارا هستند.

 

دانشگاه های کشور مالزی

معتبر ترین و بالاترین سطح علمی مختص دانشگاه ها است که تمام مدارج علمی را ارائه کرده و در مالزی به صورت تعدادی محدود وجود دارند
اما دانشگاه ها در مالزی به ۳ گروه تقسیم بندی میشوند.

الف) دانشگاه های دولتی
دانشگاه های دولتی مراکز علمی همچون دانشگاه های دولتی در ایران هستند که مقداری از خرج دانشگاه توسط دولت پرداخت میشود و عموما بهترین دانشگا ه های مالزیایی و نه مالزی این دانشگاه ها هستند.دانشگاه هایی همچون دانشگاه مالایا، دانشگاه پوترا و…. از این گروه دانشگاه های هستند.
دانشگاه های این گروه عموما ارزان ترین شکل تحصیل چه برای خارجی ها چه برای مالزیایی هاست.

ب) دانشگاه های خصوصی
این دانشگاه دانشگاه هایی هستند که عموما بسیار بزرگ و وسیع بوده و توسط ارگان های بسیار بزرگ و ثروتمند و در مالزی راه اندازی و اداره میشوند. و با توجه به این که اساس کار این دانشگاه ها ایجاد نیروی متخصص برای جذب در همان ارگان است کیفیت علمی در سطح بسیار خوبی قرار دارد ولی هزینه های آن کمی گران تر از دانشگاه های دولتی است. از این نمومه میتوان از دانشگاه مالتی مدیا(مربوط به مخابرات مالزی)،دانشگاه تنگا(شرکت ملی برق)،دانشگاه پتروناس(شرکت نفت مالزی نام)برد.

ج) شعبه دانشگاه های خارجی
این موسسات که شعبه اصلی دانشگاه مادر میباشند تا ۹۵% عین دانشگاه مادر عمل میکنند.خاصیت اصلی  این موسسات این است که دروس،کتب،مفاد درسی وآزمون ها عینا در تمام شعب یکسان برگزار میشود.به طور مثال دانشجویی که در شعبه دانشگاه ناتینگهام مالزی و یا شعبه ناتینگهام در انگلستان تحصیل میکند دروس،جزوه ها و حتی اسلاید های یکسانی را در کلاس میبینند و در پایان یا نیمه سال امتحانات به صورت همزمان در تمام شعب انجام میشود و پاسخ سوالات به صورت چرخشی در تمام شعب پخش میشود تا به صورت ناشناس تصحیح شود.و مدرک پایانی تمام شعب به صورت یکسان از شعبه مادر صادر میشود.با توجه به سطح بالا کیفی دانشگاه های انگلیسی و استرالیایی به طبع کیفیت آموزشی از دانشگاه های مالزیایی بیشتر خواهد بود و در عین حال دانشجو هزینه ای معادل نصف یا یک سوم هزینه تحصیل در کشور مبدا را میپردازد.

مزایای کارت دانشجویی در مالزی

مزایای کارت دانشجویی در مالزی ، تحصیل در مالزی

مؤسسهISTC یک انجمن بین‌المللی غیرانتفاعی است که فعالیت خود را وقف فراهم نمودن شرایط برای بیشتر کردن فرصت مسافرت برای دانشجویان و بهبود قوانین بین‌المللی، توسعه، ارتقاء و پیشرفت ISIC نموده است. این مؤسسه همچنین با کنفدراسیون بین‌المللی مسافرت دانشجویی همکاری دارد که خود یک سازمان غیر پولی بین‌المللی است و اعضای آن در ۵۰ سال گذشته بطور مداوم با خطوط هواپیمائی، دولتها و دیگر سرویس دهندگان در جهت منافع جامعه جهانی دانشجویان در حال مذاکره بوده‌اند.

 

ISTC و یونسکو

ISTC از سال ۱۹۶۷ همکاری خود را با UNESCO (سازمان بین‌المللی علمی، تحصیلی و فرهنگی) جهت بالا بردن سطح آگاهی و بینش دانشجویان نسبت به مسائل بین‌المللی و مسافرت آغاز نموده و تاکنون ادامه داده است. یونسکو حامی ISTC بوده و آنرا تنها مجموعه منحصر به فرد می‌داند که جوانان از طریق آن با مسافرت، تبادل فرهنگ و اکتشافات بین‌المللی آشنا شده و درگیر آن می‌شوند.

هدف این مؤسسه بالا بردن سطح آگاهی و بینش بین‌المللی از طریق فراهم نمودن شرایط بهتر برای سفر و تبادل فرهنگها در میان جوانان و دانشجویان و جامعه آکادمیک است. با داشتن این کارت شما عضوی از یک جامعه بین‌المللی بالغ بر۴٫۵ میلیون دانشجو می‌شوید که مشتاق مسافرت، ماجراجویی و اکتشاف هستند. دانشجویان امروز نسبت به قبل با توجه به مقاصد و تجارب قدرت انتخاب بیشتری برای مسافرت دارند. مسافرت صرف نظر از اینکه برای ادامه تحصیل، یادگیری زبان، یا فقط برای ماجراجویی و سیاحت باشد یک بینش کلی نسبت به کشورها و فرهنگشان به شما می‌دهد و همینطور یک زاویه دید نو به زندگی.

مؤسسه ISTC به این دلیل تأسیس شد تا به این آرزوهای مسافرتی دانشجویی جامعه عمل بپوشاند. با کارت ISIC از طریق مؤسسه ISTC دانشجویان، جوانان و معلمین می‌توانند به شبکه جهانی متخصصین سفر دسترسی داشته باشند، از بلیط‌های هواپیما، قطار، اتوبوس، هتل با قیمتهای پائین استفاده کنند، در برنامه‌های آموزشی خارج از کشور شرکت کنند و از مزایای خرید و سیاحت در تمام کشورهای دنیا استفاده کنند.

شبکه ISTC با ۵۰۰۰ دفتر در ۱۰۶ کشور دنیا پاسخگوی نیاز سالانه ۱۰ میلیون دانشجو و مسافر جوان در سراسر دنیا می‌باشد. دارندگان این کارت می‌توانند با مراجعه به سایت www.isic.org و انتخاب کشور مورد نظر در صفحه مربوط (Destination) از نکات مختلف آن کشور از قبیل آب و هوا، تاریخ، فرهنگ، پول، تصاویر، اطلاعات مسافرت، نقشه و … مطلع شوند.

ضمناً این سایت به دارندگان کارت ISIC، سرویس email رایگان نیز اعطاء می‌کنند.

آژانسهای وابسته به ISTC در ۱۰۶ کشور جهان آماده کمک به شما در برنامه‌ریزی سفر هستند. کارکنان آشنا به مسافرت و خوش برخورد این آژانسها می‌توانند اطلاعات مقصد مورد نظر را مشاوره و فرصتهای مسافرتی مناسب را در اختیار شما بگذارد. جهت اطلاعات بیشتر به سایت www.isic.org مراجعه نمائید. با انتخاب گزینه Travel Office از منوی بالا و سپس انتخاب کشور و شهر مورد نظر و زدن کلید Search اطلاعات مربوط به آژانسهای وابسته و فعال در محل مورد نظر نمایان می‌شود که شامل نام، آدرس پستی، آدرس اینترنتی و شماره تلفن آژانس و زمینه فعالیت می‌باشد.

مزایای کارت ISIC:

با داشتن این کارت می‌توانید بیشتر مسافرت کنید، مدت زمان مسافرت را بیشتر کنید و با تجارب خود بیفزایید و ضمناً از مزایای این کارت در سراسر دنیا استفاده نمائید:

  • کارت دانشجویی با اعتبار بین‌المللی
  • تخفیف پروازها، اتوبوس‌ها، قطارها و وسایل نقلیه در ۱۲۰۰ آژانس در سراسر دنیا.
  • تخفیف بازدید در ۲۸۰۰ موزه و مکان فرهنگی.
  • تخفیف در ۲۷۰۰ مکان تفریحی و جذاب.
  • تخفیف در مورد ۲۴۰۰ هتل و اقامتگاه
  • تخفیف خرید در ۲۱۰۰۰ رستوران و مرکز خرید
  • دسترسی به یک خط تماس ۲۴ ساعته و چند زمانه اضطراری
  • دسترسی به ISIConnect و یک وسیله ارتباطی به صرفه شامل email, sms, voicemail, phone
  • دسترسی به یک شبکه جهانی (۵۰۰۰ سازمان مسافرتی) که متخصص در نیازهای دانشجوی و مسافران جوان در ۱۰۶ کشور دنیا هستند.
  • دسترسی به راهنمای سفر و برنامه ریز شخصی مسافرت. شما می‌توانید تمامی اطلاعات مقاصد مورد نظر و پیشنهادات مسافرت را که در سایت موجود است به وب سایت شخصی خود منتقل نمایید و در هنگام سفر از آن استفاده نمایئد یا آنرا به دوستان خود email کنید.

با ISIConnect می‌توانید تا ۷۵ درصد تخفیف تلفن از ۶۰ کشور دنیا بهرمند شوید. پس می‌توانید طولانی تر صحبت کنید.

دوستانتان و فامیل شما می‌توانند بدون اینکه هزینه‌ای برای آنها داشته باشد پیغام صوتی بگذارند و هر زمانی که شما از این سرویس استفاده می‌کنید یا از طریق پیغام متنی روی موبایل از آنها آگاه می‌شویم.

Emergency Line یا خط تماس اضطراری

خط تماس اضطراری یک مرکز تلفن چند زبانه ۲۴ ساعته می‌باشد که در مواقع ضروری به دارندگان کارت ISIC در زمینه‌های مختلف کمک می‌کند. اپراتورهای خط تماس اضطراری می‌توانند پیغامهای فوری به خانواده شما بفرستند، به شما در مورد جایگزینی اسناد و مدارک گمشده، یا دزدیده شده کمک کنند و شما را به نزدیک ترین اداره مسافرت دانشجویی برای سازماندهی تغییرات اضطراری در برنامه مسافرت معرفی ‌کنند.

اپراتورهای خط تماس اضطراری می‌توانند شما را به یک دکتر متخصص در کشوری که دیدن می‌کنید معرفی کنند. اگر داروی خاصی در دسترس نیست می‌توانند تسهیلاتی را قائل شوند که نسخه و دارو به شما ارسال شود. متخصصین مختلفی نیز آماده هستند تا از طریق تلفن دستورات پزشکی لازم را به شما انتقال دهند.

اپراتورهای خط تماس اضطراری می‌توانند نزدیکترین سفارت یا کنسولگری کشور شما را به شما معرفی کنند یا شما را به یک وکیل که به زبان شما آشنا باشد معرفی کنند. ارتباط با خط تماس اضطراری از طریق شماره تلفن درج شده در پشت کارت و کد ۱۲ رقمی روی کارت و همچنین بدون هزینه برای شما امکان پذیر است.

کارت شناسایی بین‌المللی دانشجویی تنها کارت شناسائی است که دارای تأییدیه بین‌المللی برای دانشجویان تمام وقت است و به شما امکان دسترسی و استفاده از ۳۲۰۰۰ نقطه در سراسر جهان با تخفیف را می‌دهد.

جهت اطلاع بیشتر از مکانهای مختلف در شهرها و کشورهایی که با ارائه این کارت تخفیف تعیین شده برای دانشجویان قائل هستند، لطفاً مراحل زیر را انجام دهید:

به سایت اینترنتی www.isic.org که مختص دانشجویان، مدرسین و بطور کلی استفاده کنندگان از تسهیلات این مؤسسه می‌باشند مراجعه نمائید.

روی گزینه Discount از منوی بالای صفحه کلیک نمایئد.

ابتدا از قسمت مربوط به Card type، گزینه student card که مربوط به شما عزیزان می‌باشد را انتخاب نمائید.

سپس کشور مورد نظر از لیست Country انتخاب نمایئد.

شهر یا شهرهای مربوط به کشور مورد نظر از قسمت City انتخاب نمائید. (با نگهداشتن دکمه Ctrl و انتخاب Mouse می‌توانید چند شهر را انتخاب نمائید.

در آخر، در قسمتی که مربوط به Categories می‌باشد. گزینه یا گزینه‌های مورد نظر را انتخاب نموده و دکمه Search را کلیک نمائید.

کلیه مکانهایی که در قسمت Categories انتخاب نموده‌اید در شهر یا شهرهای کشور مورد نظر در صورتی که طرف قرارداد با مؤسسه ISIC باشند نمایان می‌شود اطلاعات مربوطه شامل اسم مکان، نوع فعالیت، شهر و درصد تخفیف با ارائه کارت می‌باشد.

دارندگان كارت بين المللي دانشجويي در مالزي

دانشجويان گرامي در مالزي مي توانند جهت اطلاع از مراكز طرف قرارداد و مقدار تخفيف به سايت www.isic.org مراجعه نموده و در بخش Discount با انتخاب كشور مالزي از اين تخفيفها مطلع شوند.

دريافت كارت بين المللي دانشجويي در مالزي

دانشجويان علاقمند به دريافت اين كارت مي توانند براساس دستورالعمل ذيل عمل كنند :

۱- دانشجوی تمام وقت یکی از دانشگاههای کشورمالزی براساس نامه دانشگاه

۲- فرم درخواست تکمیل شده (که میتوانید از سایت شرکت دریافت کنید ویا برای دریافت آن اینجا را کلیک نمایید) www.msltravel.com

۳- فتوکپی پاسپورت و صفحه ویزای دانشجویی

۴- یک قطعه عکس سه در چهار

۵- واریز ۲۰ رینگت به حساب شرکت MSL

۶- یک عدد پاکت (۲۴ در ۱۱ سانتی متر) که آدرس شما روی آن نوشته شده باشد و یک رینگت تمبر روی آن چسبانده شده باشد

۷- ارسال مدارک به آدرس شرکت MSL به شرح ذیل: (ضمنا درصورت وجود هرگونه مشکل می توانید با این شرکت تماس حاصل فرمایید. قابل ذکر است که این شرکت در پینانگ هم شعبه دارد)

MSL Building

۶۶, Jalan Putra

Kuala Lumpur

Wilayah Perseketuan

۵۰۳۵۰

Malaysia

Phone: +60 3 4042 4722

Fax: +60 3 40433 707

Email: msl@po.jaring.my

Website: www.msltravel.com

 

ساختار آموزش عالی در کشور مالزی

ساختار آموزش عالی در کشور مالزی ، تحصیل در مالزی

دوره  هايي  که  منتهي  به  مدارکDiploma   سه  سال  و Certificate دو سال  تحصيل  در کالجها و پلي  تکنيکها مي  گردد. همچنين  دوره  هاي  سه  ساله  دانشگاهي که  منتهي  به  مدرکDiploma   مي  گردد. اينگونه  مدارک  معمولا با گذراندن۹۰   تا ۱۰۰ واحد (Crebit) اخذ مي  گردد. افرادي  که  داراي  مدرکDiploma   و Certificate از کالجها و پلي  تکنيکها باشند مي  توانند وارد دانشگاهها شوند.

Bachelor سه  يا چهار سال  تحصيل  تمام  وقت. اين  مدرک  معمولا با گذراندن۱۵۰   تا ۱۸۰ واحد (Crebit) اخذ مي  گردد. يادآوري  مي  گردد که  تعداد واحدها در دانشگاههاي  مختلف  يکسان  نيست.  مدرک  دورهBachelor   به  دو نوعHonours   و Orbinary تقسيم  مي  گردد، و مدرکHonours  خود به  چهار نوعFirst  ، Seconb (2 anb) و Thirb تقسيم  مي  شود. -۳ اخذ مدرکDiploma Grabuate Post   (PGD) نيز پس از گذراندن  دوره  هايDiploma  در کشور مالزي  به  مدت  يکسال  ميسر است  و در صورت  دارا بودنCertificate   ا ين  دوره۲   ساله  مي  باشد.
Master جهت  ورود به  اين  دوره  امتحاني  صورت  نمي  گيرد بلکه  دارا بودن  مدرکBachelor   با حداقل معدلSecinb Honourse    (۱) و معرفهاي  علمي  الزامي  است.  دوره  فوق به  دو صورت  به شرح ذيل ارائه  مي  گردد :الف-  درس  و تحقيق  (Research anb Course Taught)ب-  با تحقيق.  (Research By) در حالت  نخستين دانشجو پس  از گذراندن۳۰   واحد(Crebit) مشتمل ۱۰   واحد پروژه  تحقيقاتي  موفق  به  دريافت  مدرکMaster   مي  گردند. در حالتResearch By  کلاس  درس  وجود نداشته  و تنها پروژه  تحقيقاتي  در قالب۳۰ واحد درسي ارائه مي گردد.در هر دو حالت  دانشجويان ملزم به دفاع از رساله  تحقيقاتي  خود و  دريافت  مدرک  مي باشند.. D.Ph-5 جهت ورود به  اين  دوره  برخوردار از معدل  بسيار بالاي  دورهMaster   الزامي  است.  اين  دوره  نيز به  دو صورت  که  در مشابه مقطعMaster   برگزار مي گردد. دانشجويان ملزم به گذراندن حدود ۹۰ واحد(Crebit) درسي مي باشند. در حالت۶۰ Research anb Course Taught   واحد متعلق  به  دروس  است  و ۳۰ واحد به  پروژه  تحقيقاتي  و در حالتResearch By   کليه۹۰   واحد بصورت  پروژه  تحقيقاتي  به  مرحله  اجرا در مي  آيد.
با بين المللي تر شدن تحصيلات در جهان ، دانشگاههاي مالزي نيز خود رابا اين روند هماهنگ تر کرده اند. هر يک از دانشگاهها توان رقابتي خاصي را براي خود مهيا ساخته ودر نتيجه خود را در مرکز خاصي قرار داده اند. برنامه هاي درسي هماهنگ با نيروي فعال بازار شکل مي گيرند. دروس و برنامه ها متناسب با نياز وحساس به تغييرات محيط جهاني اند.سيستم آموزشي دانشگاههاي مالزي متوجه چالشهاي است که دنياي نوين مي طلبد و همچنين متوجه نقشي است که آسيا در آن بازي مي کند. نخستين دانشگاه مالزي بنام دانشگاه مالزي در سال۱۹۴۹ در سنگاپور تاسيس شد.درحال حاضر تعداد۱۰ دانشگاه ملي و تعدادي دانشگاه خصوصي در کشور مالزي فعاليت دارند که جوابگوي % ۶٫۱۶ گروه سني دانشگاهي را کشور مي باشد. هدف اصلي مراکز آموزش عالي مالزي دستيابي به افزايش قابل توجهي در نرخ فارغ التحصيلان(% ۵۰ تا سال۲۰۰۳)در جهت پاسخگويي نيازهاي اهداف توسعه آتي کشور مي باشد.
جهت  ورود به  دانشگاههاي  مالزي  دانش آموزان  ملزم به گذران دوره  يک  ساله  ديگري  وحضور موفقيت  آميز در امتحانات  آخر سال  مدرکSTPM Certificate School Higher Malaysia  )) ديپلم  متوسطه مالزي  مي  باشند. اين  مدرک  مشابه  مدارکLevels A   در نظ ام  آموزشي  انگلستان  است.  دارندگان  مدرکSPM   مي  توانند در کالجها و پلي  تکنيکها و دارندگان  مدرکSTPM   در دانشگاهها ادامه  تحصيل  دهند. همانگونه که قبلا نيز به آن اشاره گرديد، جهت ورود به  دانشگاههاي  مالزي  گذراندن  موفقيت  آميز (STPM) حداقل  معدل در دو درس  با معدل  خوب  الزامي  مي  باشد. ديپلم  متوسطه کشورهاي مختلف  و يا حداقل  نمره  قبولي  در دو درس  از امتحاناتLevel-A   نظاام  آموزشي  انگلستان  جهت   ورود به  دانشگاهها مورد قبول  مي  باشد. واحد مرکزيUnit Central   وزارت  اموزشEbucation of Ministry   بر اساس  معدل  امتحاناتSTPM   سوابق  کليه  متقاضيان  ورود به  دانشگاهها را بررسي  نموده  و در خصوص پذيرش ، رشته  تحصيلي  و دانشگاه  تصميم  گيري مي نمايد.به طور کلي مي توان گفت که داوطلبان تحصيل در دانشگاه هاي مالزي ملزم به برخورداري از شرايط ذيل مي باشند: الف- برخورداري از مدرک پيش دانشگاهيب- توانايي پرداخت هزينه هاي تحصيل در دانشگاه مالزي و اقامت در کشور مالزي حداقل به مدت۳ سالج- برخورداري از پاسپورت معتبر با حداقل ۵ سال اعتبار
موسسات آموزش عالي مالزي در پذيرش دانشجويان توانا به دانشگاه از انعطاف پذيري بسيار بالايي برخوردار مي باشند. در واقع در اين دانشگاهها هيچ گونه آزمون ورودي خاص جهت ارزيابي يا گزينش دانشجويان وجود نداشته و نمرات امتحانات نهايي براي ورود به دانشگاهها ملاک مي باشد. در مقابل، دانش سراها و دانشگاههاي غير انتفاعي، به گزينش دانشجويان به واسطه برگزاري امتحانات گوناگون نياز، SPM ، سطح ” ۵ ” GCSE ، SAM (استراليا ) CPU ( کانادا )، SMU3 اندونزي و مبادرت مي نمايند. دانشجويان فوق ملزم به گذراندن دوره  پيش دانشگاهي وديگر برنامه هاي ويژه رشته  تحصيلي  خود مي باشند. در اين سطح ، موسسات آموزش عالي ، گواهينامه يا ديپلم اعطا» مي نمايند . گواهينامه هاي مذکور، عمدتا توسط مراکز آموزشي خصوصي و دولتي موسسات آموزش عالي با بودجه  دولتي دانشگاههاي دولتي، دانشگاههاي فني، و کالج هاي دولتي و يا موسسات آموزش عالي با بودجه خصوصي کالج هاي خصوصي، دانشگاههاي خصوصي، شعبات دانشگاههاي خارجي مختضي دانشجويان خارجي و مالزيايي به فارغ التحصيلان اعطا مي گردد.اصلي ترين نقش موسسات آموزش عالي، مهيا سازي نيروي کار ماهر و کاردان و برخوردار از مهارت ها، معلومات، و شايستگي هاي اخلاقي و رفتاري مناسب در جهت برآورده سازي نيازهاي مختلف عصر تکنولوژي پيشرفته مي باشد.علاوه بر اين، موسسات آموزش عالي، به پرورش نيروي انساني کارآمد جهت پيشبرد امور تحقيقاتي و توسعه به واسطه ارائه خدمات مشاوره اي مبادرت مي نمايند .موسسات آموزش عالي خصوصي نيز،از نقشي کليدي در جهت برآورده سازي نيازهاي آموزش عالي دانشجويان بومي و دانشجويان خارجي برخوردار مي باشد. در حال حاضر بالغ بر ۱۵۰۰۰ دانشجوي خارجي در موسسات آموزش عالي خصوصي کشور به تحصيل اشتغال دارند.آموزش عالي دولتي تحت نظارت وزارت آموزش عاليآموزش عالي دولتي از انواعي به شرح ذيل برخوردار مي باشد :آموزش در کالجآموزش فني و مهندسيآموزش علوم انساني و نظري
۱)کالج هاي دولتي
تحصيل در دانش سراهاي عالي، بويژه آن دسته از دانش آموزاني است که به اتمام مقطع متوسطه نائل آمده و درصدد برخورداري از آموزشهاي جامع تر و دريافت مدارج تحصيلي بالاتر، مي باشند. مدرک ورود به اين کالج ها، SPM يا مدرکي معادل آن مي باشد. تحصيل در اين نوع کالج ها به صورت تمام وقت بوده و دانشجويان پس از دو سال به اخذ مدرک ديپلم نائل مي آيند.از جمله مهم ترين کالج هاي دولتي مالزي مي توان به،کالج تانکو عبدل رحمان ( TARC ) اشاره نمود، که در ۲۴ فوريه سال۱۹۶۹ تاسيس شد.
۲)کالج هاي فني و حرفه اي
کالج هاي فوق که از سال ۲۰۰۱ آ غاز به کار نمودند، علائق و حقوق ملي را سر منشا فعاليت خويش قرار داده و بدين ترتيب محيطي بسيار مناسب جهت پيشرفت شايستگي هاي فردي و مثمر ثمر براي جامعه و ملت مهيا نموده اند برنامه هاي آموزشي موسسات فوق بر اساس آماده سازي شرکت کنندگان جهت تحصيل در مقاطع بالاتر آموزشي طراحي شده و آنان را به مهارتهاي گوناگون مجهز مي نمايد. گذراندن دوره هاي آموزشي در اين قبيل موسسات به هر۲ صورت تمام وقت و پاره وقت امکان پذير مي باشد. به طور کلي، مدرک مورد نياز جهت گذراندن تمام وقت دوره آموزشي در اين موسسات، SPM مي باشد، و اين در حالي است که دوره هاي پاره وقت منحصرا به پذيرش شهروندان مالزيايي مي پردازد که قادرند به زبان ملي خود،” باهاسا ” بخوانند و بنويسند .
۳)آموزش فني و مهندسي
در حال حاضر بالغ بر۱۳ دانشگاه فني در کشور مالزي وجود دارد که تحت پوشش وزارت آموزش و عالي کشور فعاليت مي نمايند. اين دانشگاهها توسط سازمان مديريت دانشگاههاي فني مديريت و نظارت مي گردند.
۴)آموزش علوم انساني و نظري
در کشور مالزي، بالغ بر ۱۶ دانشگاه دولتي و يک دانشگاه بين المللي به آموزش دانشجويان دوره هاي کارشناسي،کارشناسي ارشد و دکتري (PHD) مبادرت مي نمايند. مدرک مورد نياز جهت ورود به اين دانشگاهها جهت گذراندن دوره  کارشناسي،مدرک STPM يا مدارک مشابه ديگر دانشگاهي است.بودجه کليه ۱۶ دانشگاه دولتي و دانش سراهاي دولتي توسط دولت تامين مي گردد . در تمامي دانشگاههاي دولتي کشور مالزي، به جز دانشگاه اسلامي بين المللي، دوره هاي آموزشي کارشناسي براي تمامي دانشجويان بومي داير مي باشد اين در حالي است که براي دانشجويان خارجي منحصرا دوره هاي کارشناسي ارشد داير مي باشد.آموزش سکويي استوار است که از طريق آن ملت مالزي توانسته اند يکي از سريعترين اقتصادهاي رشد يابنده شرق آسيا را پايه ريزي نمايند. امروزه توجه ها معطوف به امر آموزش عالي شده تا اين کشور به مرکز آموزشي برتر منطقه تبديل گرديده از آموزش به عنوان محصول صادراتي اين کشور بهره گيري نمايد. کشور مالزي از جمعيتي جوان و پرشور برخوردار است که بالقوه ظرفيت بالايي براي کسب دانش و علوم دارند توانايي جوانان مالزيايي درکسب تکنولوژيهاي جديد موجب گشته تا اين کشور بتواند در توسعه تکنولوژي وعلوم جهاني در قرن آينده پيشگام باشد. کشور مالزي از بالاترين نرخهاي باسوادي در جهان (%۹۳ ) برخوردار است که اين درصد نشانگر اهميت زياد آموزش در اين کشور است که برکسب دانش و آموزش که يکي از اساسي ترين خصوصيات روح آسيايي است، معطوف گرديده است. با وجود اينکه تحصيلات اجباري نمي باشد. با اين حال از %۹۹ از کل کودکان رده سني ۶ سال در مدارس ابتدايي ثبت نام به عمل آمده و%۹۲ از دانش آموزان نيزبه سطح بالاتر مقدماتي متوسطه (راهنمايي) راه مي يابند.

نكات مهم دانشگاهها و كالجهای مالزی

نكات مهم دانشگاهها و كالجهای مالزی ، تحصیل در مالزی

با توجه باينكه داشتن مدرك زبان انگليسي براي ورود الزامي است ، دانشجويـان مي توانند در كالجهايي كه بصورت اختصاصــي آموزش زبان دارند نظير كالج اي ال اس و کالج ای ال ای و آیمک كه امكانات خوب خوابگاهي نيز دارند ثبت نام بعمل بياورند.

دوره آموزش زبان انگليسي نه ماهه و با استاندارد كشور انگلستان است و هفته اي ۲۰ ساعت و پنج روز در هفته و روزانه حداقل چهار ساعت آموزش زبان انگليسي در نظر گرفته شده است.

شهريه دوره زبان انگليسي در دانشگاه سانوي   ۳۰۰۰ دلار و در كالج ال ای ای LEA 3000 دلار براي يكسال تحصيلي يا نه ماه آموزش است .

داشتن مدرك پيش دانشگاهي و يا ديپلم كامل نظام قديم ايران الزامي است و عزيزاني كه مدرك پيش دانشگاهي ايران را ندارند ، مي توانند در يكي از دانشگاهها كه معروفترين آنها براي اين دوره سانوي و كا بي يو است ثبت نام نمايند. شهريـه دوره يكساله پيش دانشگاهي حداقل ۳۵۰۰ دلار ميباشد.

جهت سهولت درجذب دانشجو، دانشجويان مي توانند با ويزاي سه ماهه توريستي وارد مالزي شوند و با هزينه اي معادل ۵۰۰ رينگيت يا ۱۷۰ دلار ويزاي توريستي خود را به ويزاي تحصيلي تبديل نمايند و یا از سفارت مالزی در تهران ویزای مخصوص دو ماهه دریافت دارند.

در هنگام انتخاب رشته و ثبت نام به رعايت پيش نياز رشته تحصيلـي دقت كنيد تحصيلات تكميلي شما بايد با تحصيلات كارشناسي و كارشناسي ارشــد همخواني داشته باشد.

دانشگاه يوپي ام و یو تی ام و يوكا ام و يو ام معروفترين دانشگاههاي مالزي درجذب دانشجويان در مقاطع تحصيلي بالاي ليسانس ميباشند و اكثر رشته ها را ارائه مي دهند.

حداقل زمان اخذ پذيرش تحصيلي در مقطع ديپلم دو ماه و در مقطع ليسانس به بالا ۴-۳ ماه ميباشد.

دانشگاههاي مالزي دانشجويان را باتوجه به سطح نمرات ومعدل انتخاب مي كنند و امكان دارد پس از صرف وقت و هزينه بررسي مدارك ، دانشگاه دانشجو را مجاز به اخذ پذيرش تحصيلــــي تشخيص نداده و صدور پذيرش ننمايد، كه دراين صورت كارمزدهاي بررسي مدارك حواله شده قبيل غير قابل برگشت ميباشد.

دانشجويان متقاضي مقاطع بالاي ليسانس پس از ارائه مدارك به دانشگاه مــورد نظر و اخذ پذيرش مشروط مي توانند در دوره زبان انگليسي كالجها و دانشگاههاي معرفي شده ثبت نام نمايند. ولي توصيه مي گردد جهت بالا بردن شانس پذيرش در مقاطع بالاي ليسانس دانشجو مدرك زبان داشته و به دانشگاه ارائه نمايد.

براي تبديل و تمديـد اقامت ثبت نام دانشگاه و پرداخت شهريه و اجاره نامه محل سكونت و يا ثبت نام خوابگاه الزامي است و مسئوليت تمديد اقامت بعهده دانشجـو ميباشد.

در صورتي كه مدرك شما ديپلم نظام جديد باشد و پيش دانشگاهي نداشته باشيد براي تحصيل در دوره هاي كارشناسي در مالزي ، حتما بايد دوره يكساله پيش دانشگاهي را بگذرانيد . اما در غير اينصورت مي توانيد مستقيما براي اخذ پذيرش دوره هاي سه ساله كارشناسي دانشگاه هاي مالزي اقدام كنيد .

پرداخت شهریه دانشگاه و کالج ها در مالزی

پرداخت شهریه دانشگاه و کالج ها در مالزی ، تحصیل در مالزی

  1. شهریه دانشگاه و کالج را از شب قبل آماده کنید
  2. برای پرداخت شهریه باید ارز خود را به رینگت مالزی تبدیل کنید که این کار را با راهنمایی راهنما انجام خواهید داد
  3. قبض و رسید تبدیل ارز را نگه دارید
  4. در هنگام تبدیل ارز حتما با راهنما مراجعه کنید و مراقب امنیت خود باشید
  5. پس از ثبت نام و امضاء فرمهای ثبت نام و پرداخت شهریه مبالغ پرداختی دیگر قابل برگشت نمی باشد و به همین دلیل تصمیم قطعی خود را برای ثبت نام بگیرید
  6. انصراف از تحصیل به شما ضررهای زیادی را وارد خواهد کرد
  7. استفاده از راهنما در كشور مالزي بصورت كاملا اختياري است و هزينه آن ۲۵۰-۱۵۰دلار ميباشد كه متقاضي بايد بصورت مستقيم به راهنما پرداخت نمايد و يك هفته قبل از عزيمت بايد تاريخ بليط و عزيمت را با راهنما هماهنگ فرمايد وخدمات راهنما شامل: استقبال از فرودگاه(هزينه حمل و نقل به عهده متقاضي است) و راهنمائي جهت اقامت در خوابگاه و معرفی آژانس مسکن جهت یافتن و اجاره آپارتمان ، مشاوره جهت ثبت بيمه درماني (هزينه بيمه به عهده متقاضي است) ، انجام مراحل ثبت نام در دانشگاه یا كالج و مشاوره تحصيلي در سال اول ، ارائه سيم كارت موبايل رايگان جهت ارتباط متقاضي با خانواده ، آشنائي با مراكز خريد و تبديل ارز ، متروها و شهر ، مشاوره افتتاح حساب بانكي و رزرو خوابگاه يا هتل جهت ورود دانشجو
  8. دانشجویانی که برای دوره کالج زبان انگلیسی ثبت نام نموده اند باید حداقل شهریه ۴ ماه را به کالج زبان پرداخت نمایند تا اقامت ۶ ماهه برایشان صادر گردد و صدور اقامت برای دانشجویان در مالزی حداقل ۲ ماه زمان خواهد برد.
  9. دانشجو با توجه به اینکه ۱۵۰۰-۱۰۰۰ دلار هزینه های اولیه ازقبیل کتاب ، بیمه ، هزینه تغییر ویزا و … دارد باید ۵۰۰۰ دلار همراه داشته باشد.

 

 

 

 

 

 

 

2 دیدگاه. همین الان خارج شوید

  • salam,kheyli kholase mikham begam.
    Man diplom daram va moadelam balaye 19.80,Tu malezi mishe reshtehaye tajrobi(dandan pezeshki,darusazi,pezeshki)khund ya na?

    پاسخ
    • مهدی دارا
      آوریل 19, 2011 3:18 ب.ظ

      در حال حاضر مالزی رشته های پزشکی برای خارجی ها ارائه نمی دهد
      بلاروس یا مجارستان می توانید اقدام کنید

      پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

این قسمت نباید خالی باشد
این قسمت نباید خالی باشد
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

چهار × یک =

فهرست