ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان و روند و پروسه ویزای تحصیلی مجارستان

برای ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان کلیه دانشجویان کالج مک دانیل مجارستان باید برای ویزای تحصیلی کشور مجارستان اقدام نمایند

و حداقل 2 ماه قبل از شروع سال تحصیلی اقدام به ویزای دانشجویی مجارستان نموده و مدارک ارایه نمایند.

نوع و تایپ ویزای درخواستی برای ویزای دانشجویان کالج مک دانیل مجارستان تایپ D  می باشد

و از نوع اقامت دانشجویی در مجارستان می باشد 30 روزه و یکبار ورود است

که معمولا 10 ماه فرصت استفاده دارد و دانشجویان پس از ورود به کشور مجارستان 30 روز فرصت دارند

تا مدارک خود را به اداره مهاجرت مجارستان ارایه نموده و اقامت تحصیلی مجارستان را که یک ساله است دریافت دارند.

تحصیل در مجارستان
تحصیل در مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

نکات مهم در روز مراجعه به سفارت مجارستان جهت درخواست روادید تحصیلی کالج مک دنیل:

-با توجه به ترافیک شهر تهران حتما 30 دقیقه قبل از زمان مصاحبه ، جلوی درب آدرس سفارت مجارستان در تهران حضور داشته باشید ،

زیرا تاخیر در روز مصاحبه منتج به از دست دادن وقت مصاحبه خواهد شد.

-در روز سفارت متقاضیان کالج مک دانیل مجارستان با ظاهری آراسته (متقاضیان پسر: با لباس مناسب

رنگ شاد و متقاضیان دختر با روسری و لباس مناسب رنگ شاد) در سفارت کشور مجارستان حضور داشته باشند.

-توجه داشته باشید موهای بلند و ظاهر نامرتب در دید و اعلام نظر شخص کنسول به طبع تاثیر منفی خواهد داشت.

-عکس ارائه شده و الصاق شده به فرم ویزا باید با ظاهر روز سفارت شما و عکس پاسپورت شما مطابقت داشته باشد.

تحصیل در اوکراین
تحصیل در مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

-در روز مصاحبه سفارت مجارستان فقط شخص متقاضی و همراهی که متقاضی ویزای تحصیلی مجارستان

می باشد می تواند داخل سفارت مجارستان حضور داشته باشد

و دوستان و اقوام و افراد نزدیک دیگر اجازه ورود به داخل سفارت مجارستان در تهران را ندارند.

-داخل سفارت مجارستان موبایل خود را خاموش فرمایید و در هنگام مصاحبه سفارت مجارستان افراد متقاضی

دیگر سکوت را رعایت فرمایید و آرامش خود را حفظ کنید.

-به دقت به سئوالات مطرح شده از جانب کنسول سفارت مجارستان گوش کنید

و در صورتیکه متوجه سئوال کنسول مجارستان نشدید می توانید مجددا از ایشان سئوال کنید تا توضیحات بیشتری دهند.

-انگیزه شما از انتخاب کالج مک دانیل مجارستان و دانشگاههای کشور مجارستان و مهارت شما به زبان انگلیسی حائز اهمیت است

 

 

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

-باکس صفحه اول پاسپورت و فرم ویزای مجارستان باید توسط متقاضی امضاء انگلیسی شده باشد

بعنوان مثال اگر نام شما علی اسکندری است میتوانید امضایA.Eskandari  را در پاسپورت خود درج نمایید.

-در هنگام حضور در جلوی درب سفارت مجارستان در ایران ممکن اشخاصی سئوالاتی از شما نمایند ، از دادن اطلاعات

در رابطه دانشگاه و کالج و اطلاعات شخصی به افراد دیگر جدا خودداری فرمایید، زیرا ممکن است

این افراد در روند پرونده ویزای تحصیلی مجارستان و یا ویزای همراه دانشجویی مجارستان خللی وارد نمایند.

-جلوی درب سفارت خانه مجارستان منتظر رسیدن نماینده موسسه باشید و از ورود به داخل سفارت مجارستان بپرهیزید.

مصاحبه ویزای سفارت مجارستان فقط با شخص متقاضی تحصیل در مجارستان انجام خواهد شد

و همراه متقاضی ویزای تحصیلی مجارستان مصاحبه ای ندارد و پس از مصاحبه اسکن انگشت متقاضی و همراه صورت خواهد پذیرفت.

-اگر قبلا به کشورهای حوزه شنگن ، آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و انگلستان و مخصوصا اروپا مسافرت کرده اید

و یا ویزای شنگن مجارستان و یا ویزای شنگن اروپا دارید حتما پاسپورت های قدیمی را بهمراه داشته باشید و همراه مدارک به سفارت ارائه نمایید.

-هزینه ویزای تحصیلی مجارستان ، ویزای همراه دانشجویی مجارستان ، ویزای والدین مجارستان ، ویزای توریستی مجارستان ، ویزای کار مجارستان و هر نوع ویزا برای مجارستان  60 یورو برای هر نفر می باشد و توصیه می گردد حتما روز قبل یورو خود را تهیه فرمایید

-حتما پول خُرد همراه داشته باشید زیرا سفارت مجارستان یورو خُرد ندارد

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان
ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

– از انجام اعمال ناشایست جلوی درب سفارت مجارستان و یا داخل سفارت مجارستان پرهیز نمایید.

– از شوخی و خنده و صحبت کردن با صدای بلند در داخل سفارت مجارستان بپرهیزید.

– قبل از حضور در سفارت مجارستان حتما یک انگیزه نامه و رزومه برای خود تهیه فرمایید.

-سئوالات احتمالی مصاحبه سفارت مجارستان را از حداقل یک ماه قبل از سفارت تمرین نمایید.

-اطلاعات پرونده ویزای تحصیلی کالج مک دنیل خود را به افراد غریبه و موسسات دیگر و حتی به دوستان خود ندهید.

-به خاطر داشته باشید موسسه ما حامی و پشتیبان شما خواهد بود و همواره پیگیر کار شماست

و افرادی که در قالب دلسوزی شما را با فریبکاری متشنج می کنند فقط قصد سوء دارند.

-زمان صدور ویزای دانشجویی مجارستان حداقل 8 هفته است و هیچ یک از موسسات و یا افراد جلوی سفارت مجارستان

رابطه خاصی با سفارت مجارستان ندارند و هیچ کسی تاثیر گزار در روند پرونده شما نخواهد بود.

 

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان
ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان و اقامت و مهاجرت مجارستان

-تصمیم گیرنده نهایی در روند پرونده شما اداره مهاجرت مجارستان و بر اساس قوانین مهاجرت مجارستان است

و باید متظر نظر و پاسخ نهایی از جانب اداره مهاجرت مجارستان باشید.

-اخذ هر نوع نتیجه ای در رابطه با اقامت مجارستان ، اقامت تحصیلی مجارستان ، اقامت کاری مجارستان ،

اقامت دائم مجارستان ، اقامت قانونی در مجارستان ، اقامت سرمایه گزاری در مجارستان ، اقامت شنگن مجارستان ،

اقامت کار در مجارستان و کلا اقامت کشور مجارستان در اختیار اداره مهاجرت مجارستان است و از حوزه اختیار موسسه خارج است.

– اصولا مهاجرت به مجارستان و یا مهاجرت به مجارستان برای تحصیل ، مهاجرت به مجارستان برای کار و

مهاجرت مجارستان و تابعیت مجارستان نیازمند وکیل مهاجرت مجارستان است و بهترین روش برای کسب اطلاعات

بازدید و مطالعه سایت اداره مهاجرت مجارستان است.

– تمکن مالی مجارستان از اهمیت بالایی برخوردار است و در صورتیکه مدارک تمکن مالی شما برای روادید تحصیلی مجارستان

کافی نباشد ویزای شما با پاسخ منفی روبرو خواهد شد.

– همچنین خانواده هایی که درخواست روادید همراه دانشجویی مجارستان ، روادید توریستی مجارستان و روادید همراه مجارستان نیز باید مدارک مالی به مدت سفرشان و میزانی که سفارت اعلام نموده است به سفارت مجارستان در ایران ارایه نمایند.

– قبل از عزیمت می توانید برای کسب اطلاعات در رابطه با اقامت کشور مجارستان اطلاعاتی را نیز از سایت سفارت ایران در مجارستان بدست آورید.

 

 

موضوعات مرتبطی که توصیه می کنیم مطالعه بفرمایید:

 

منبع نوشتار:

تحصیل در مجارستان

No votes yet.
Please wait...

نویسنده مطلب: admin

2 دیدگاه در “ویزای تحصیلی کالج مک دنیل مجارستان

  • کاوی

    (مرداد 1, 1397 - 10:00 ب.ظ)

    ایا با ویزای تحصیلی مجارستان میتوان خانواده را همراه خود برد.

    No votes yet.
    Please wait...
    • admin

      (مرداد 11, 1397 - 7:26 ق.ظ)

      با سلام و عرض ادب و احترام
      در صورتیکه متقاضی متاهل باشد و در مقطع کارشناسی باشد و برای کارشناسی ارشد و یا دکترا در دانشگاههای اروپا پذیرفته شده باشد . پس از عزیمت و اخذ اقامت تحصیلی می تواند برای همسر و فرزندان از اداره مهاجرت درخواست اقامت نماید که بهتر است این کار از طریق وکلای مهاجرت مقیم در مجارستان صورت پذیرد.
      لطفا جهت مشاوره و کسب اطلاعات با شماره تلفن شرکت : (۲۰ خط ویژه) ۸۸۴۲۷۱۰۰ تماس حاصل فرمایید.
      با تشکر و کمال امتنان
      مدیریت سایت

      No votes yet.
      Please wait...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

2 × 1 =