ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

روند و پروسه ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

کلیه دانشجویان کالج مک دانیل مجارستان باید برای ویزای تحصیلی کشور مجارستان اقدام نمایند

و حداقل 2 ماه قبل از شروع سال تحصیلی اقدام به ویزا نموده و مدارک ارایه نمایند.

تایپ ویزای درخواستی برای دانشجویان مک دانیل مجارستان تایپ D  می باشد

و از نوع اقامت دانشجویی می باشد 30 روزه و یکبار ورود است

که معمولا 10 ماه فرصت استفاده دارد

و دانشجویان پس از ورود به کشور مجارستان 30 روز فرصت دارند

تا مدارک به اداره مهاجرت ارایه نموده و اقامت تحصیلی یک ساله دریافت دارند.

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

نکات مهم در روز مراجعه به سفارت مجارستان جهت درخواست روادید تحصیلی کالج مک دانیل:

-با توجه به ترافیک شهر تهران حتما 30 دقیقه قبل از زمان مصاحبه ، جلوی درب سفارت حضور داشته باشید ،

زیرا تاخیر در روز مصاحبه منتج به از دست دادن وقت مصاحبه خواهد شد.

-در روز سفارت متقاضیان کالج مک دانیل با ظاهری آراسته (متقاضیان پسر: با لباس مناسب

رنگ شاد و متقاضیان دختر با روسری و لباس مناسب رنگ شاد) در سفارت حضور داشته باشند.

-توجه داشته باشید موهای بلند و ظاهر نامرتب در دید و اعلام نظر شخص کنسول به طبع تاثیر منفی خواهد داشت.

-عکس ارائه شده و الصاق شده به فرم ویزا باید با ظاهر روز سفارت شما و عکس پاسپورت شما مطابقت داشته باشد.

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

-در روز مصاحبه فقط شخص متقاضی و همراهی که متقاضی ویزا می باشد می تواند داخل سفارت حضور داشته باشد

و دوستان و اقوام و افراد نزدیک دیگر اجازه ورود به داخل سفارت را ندارند.

-داخل سفارت موبایل خود را خاموش فرمایید و در هنگام مصاحبه افراد متقاضی دیگر سکوت را رعایت فرمایید

و آرامش خود را حفظ کنید.

-به دقت به سئوالات مطرح شده از جانب کنسول گوش کنید

و در صورتیکه متوجه سئوال نشدید می توانید مجددا از ایشان سئوال کنید تا توضیحات بیشتری دهند.

-انگیزه شما از انتخاب کالج مک دانیل و کشور مجارستان و مهارت شما به زبان انگلیسی حائز اهمیت است

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

-باکس صفحه اول پاسپورت و فرم ویزای باید توسط متقاضی امضاء انگلیسی شده باشد

بعنوان مثال اگر نام شما علی اسکندری است میتوانید امضایA.Eskandari  را در پاسپورت خود درج نمایید.

-در هنگام حضور در جلوی درب سفارت ممکن اشخاصی سئوالاتی از شما نمایند ، از دادن اطلاعات در رابطه دانشگاه و کالج و اطلاعات شخصی به افراد دیگر جدا خودداری فرمایید، زیرا ممکن است این افراد در روند پرونده شما خللی وارد نمایند.

-جلوی درب سفارت منتظر رسیدن نماینده موسسه باشید و از ورود به داخل سفارت بپرهیزید.

-مصاحبه فقط با شخص متقاضی تحصیل انجام خواهد شد

و همراه دانشجو مصاحبه ای ندارد و پس از مصاحبه اسکن انگشت متقاضی و همراه صورت خواهد پذیرفت.

-اگر قبلا به کشورهای حوزه شنگن ، آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و انگلستان و مخصوصا اروپا مسافرت کرده اید

حتما پاسپورت های قدیمی را بهمراه داشته باشید و همراه مدارک به سفارت ارائه نمایید.

-هزینه ویزای تحصیلی و همراه سفارت 60 یورو برای هر نفر می باشد و توصیه می گردد حتما روز قبل یورو خود را تهیه فرمایید

-حتما پول خُرد همراه داشته باشید زیرا سفارت یورو خُرد ندارد

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

-از انجام اعمال ناشایست جلوی سفارت و یا داخل سفارت پرهیز نمایید.

-از شوخی و خنده و صحبت کردن با صدای بلند در داخل سفارت بپرهیزید.

-قبل از حضور در سفارت حتما یک انگیزه نامه و رزومه برای خود تهیه فرمایید.

-سئوالات احتمالی مصاحبه را از حداقل یک ماه قبل از سفارت تمرین نمایید.

-اطلاعات پرونده خود را افراد غزیبه و موسسات دیگر و حتی به دوستان خود ندهید.

-به خاطر داشته باشید موسسه ما حامی و پشتیبان شما خواهد بود

و همواره پیگیر کار شماست و افرادی که در قالب دلسوزی شما را با فریبکاری متشنج می کنند فقط قصد سوء دارند.

-زمان صدور ویزا حداقل 8 هفته است و هیچ یک از موسسات و یا افراد جلوی سفارت رابطه خاصی با سفارت ندارند

و هیچ کسی تاثیر گزار در روند پرونده شما نخواهد بود.

-تصمیم گیرنده نهایی در روند پرونده شما اداره مهاجرن کشور مجارستان است

و باید متظر نظر و پاسخ نهایی از جانب اداره مهاجرت مجارستان باشید.

-اخذ هر نوع نتیجه ای از اختیار موسسه خارج است.

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان
به این مقاله تحصیلی امتیاز دهید

2 Comments

    1. با سلام و عرض ادب و احترام
      در صورتیکه متقاضی متاهل باشد و در مقطع کارشناسی باشد و برای کارشناسی ارشد و یا دکترا در دانشگاههای اروپا پذیرفته شده باشد . پس از عزیمت و اخذ اقامت تحصیلی می تواند برای همسر و فرزندان از اداره مهاجرت درخواست اقامت نماید که بهتر است این کار از طریق وکلای مهاجرت مقیم در مجارستان صورت پذیرد.
      لطفا جهت مشاوره و کسب اطلاعات با شماره تلفن شرکت : (۲۰ خط ویژه) ۸۸۴۲۷۱۰۰ تماس حاصل فرمایید.
      با تشکر و کمال امتنان
      مدیریت سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

شانزده − 16 =