خانه / تحصیل مجارستان / تحصیل در مجارستان / ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان
ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

 

 

روند و پروسه ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

کلیه دانشجویان کالج مک دانیل مجارستان باید برای ویزای تحصیلی کشور مجارستان اقدام نمایند

و حداقل 2 ماه قبل از شروع سال تحصیلی اقدام به ویزا نموده و مدارک ارایه نمایند.

تایپ ویزای درخواستی برای دانشجویان مک دانیل مجارستان تایپ D  می باشد

و از نوع اقامت دانشجویی می باشد 30 روزه و یکبار ورود است

که معمولا 10 ماه فرصت استفاده دارد

و دانشجویان پس از ورود به کشور مجارستان 30 روز فرصت دارند

تا مدارک به اداره مهاجرت ارایه نموده و اقامت تحصیلی یک ساله دریافت دارند.

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

نکات مهم در روز مراجعه به سفارت مجارستان جهت درخواست روادید تحصیلی کالج مک دانیل:

-با توجه به ترافیک شهر تهران حتما 30 دقیقه قبل از زمان مصاحبه ، جلوی درب سفارت حضور داشته باشید ،

زیرا تاخیر در روز مصاحبه منتج به از دست دادن وقت مصاحبه خواهد شد.

-در روز سفارت متقاضیان کالج مک دانیل با ظاهری آراسته (متقاضیان پسر: با لباس مناسب

رنگ شاد و متقاضیان دختر با روسری و لباس مناسب رنگ شاد) در سفارت حضور داشته باشند.

-توجه داشته باشید موهای بلند و ظاهر نامرتب در دید و اعلام نظر شخص کنسول به طبع تاثیر منفی خواهد داشت.

-عکس ارائه شده و الصاق شده به فرم ویزا باید با ظاهر روز سفارت شما و عکس پاسپورت شما مطابقت داشته باشد.

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

-در روز مصاحبه فقط شخص متقاضی و همراهی که متقاضی ویزا می باشد می تواند داخل سفارت حضور داشته باشد

و دوستان و اقوام و افراد نزدیک دیگر اجازه ورود به داخل سفارت را ندارند.

-داخل سفارت موبایل خود را خاموش فرمایید و در هنگام مصاحبه افراد متقاضی دیگر سکوت را رعایت فرمایید

و آرامش خود را حفظ کنید.

-به دقت به سئوالات مطرح شده از جانب کنسول گوش کنید

و در صورتیکه متوجه سئوال نشدید می توانید مجددا از ایشان سئوال کنید تا توضیحات بیشتری دهند.

-انگیزه شما از انتخاب کالج مک دانیل و کشور مجارستان و مهارت شما به زبان انگلیسی حائز اهمیت است

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

-باکس صفحه اول پاسپورت و فرم ویزای باید توسط متقاضی امضاء انگلیسی شده باشد

بعنوان مثال اگر نام شما علی اسکندری است میتوانید امضایA.Eskandari  را در پاسپورت خود درج نمایید.

-در هنگام حضور در جلوی درب سفارت ممکن اشخاصی سئوالاتی از شما نمایند ، از دادن اطلاعات در رابطه دانشگاه و کالج و اطلاعات شخصی به افراد دیگر جدا خودداری فرمایید، زیرا ممکن است این افراد در روند پرونده شما خللی وارد نمایند.

-جلوی درب سفارت منتظر رسیدن نماینده موسسه باشید و از ورود به داخل سفارت بپرهیزید.

-مصاحبه فقط با شخص متقاضی تحصیل انجام خواهد شد

و همراه دانشجو مصاحبه ای ندارد و پس از مصاحبه اسکن انگشت متقاضی و همراه صورت خواهد پذیرفت.

-اگر قبلا به کشورهای حوزه شنگن ، آمریکا ، کانادا ، استرالیا ، نیوزلند و انگلستان و مخصوصا اروپا مسافرت کرده اید

حتما پاسپورت های قدیمی را بهمراه داشته باشید و همراه مدارک به سفارت ارائه نمایید.

-هزینه ویزای تحصیلی و همراه سفارت 60 یورو برای هر نفر می باشد و توصیه می گردد حتما روز قبل یورو خود را تهیه فرمایید

-حتما پول خُرد همراه داشته باشید زیرا سفارت یورو خُرد ندارد

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان

-از انجام اعمال ناشایست جلوی سفارت و یا داخل سفارت پرهیز نمایید.

-از شوخی و خنده و صحبت کردن با صدای بلند در داخل سفارت بپرهیزید.

-قبل از حضور در سفارت حتما یک انگیزه نامه و رزومه برای خود تهیه فرمایید.

-سئوالات احتمالی مصاحبه را از حداقل یک ماه قبل از سفارت تمرین نمایید.

-اطلاعات پرونده خود را افراد غزیبه و موسسات دیگر و حتی به دوستان خود ندهید.

-به خاطر داشته باشید موسسه ما حامی و پشتیبان شما خواهد بود

و همواره پیگیر کار شماست و افرادی که در قالب دلسوزی شما را با فریبکاری متشنج می کنند فقط قصد سوء دارند.

-زمان صدور ویزا حداقل 8 هفته است و هیچ یک از موسسات و یا افراد جلوی سفارت رابطه خاصی با سفارت ندارند

و هیچ کسی تاثیر گزار در روند پرونده شما نخواهد بود.

-تصمیم گیرنده نهایی در روند پرونده شما اداره مهاجرن کشور مجارستان است

و باید متظر نظر و پاسخ نهایی از جانب اداره مهاجرت مجارستان باشید.

-اخذ هر نوع نتیجه ای از اختیار موسسه خارج است.

ویزای تحصیلی کالج مک دانیل مجارستان
به این مقاله تحصیلی امتیاز دهید

درباره‌ی admin

همچنین ببینید

زمان ثبت نام کالج مک دانیل مجارستان

زمان ثبت نام کالج مک دانیل مجارستان

زمان ثبت نام کالج مک دانیل مجارستان زمان ثبت نام و سیستم تحصیلی کالج مک …

2 نظر

  1. ایا با ویزای تحصیلی مجارستان میتوان خانواده را همراه خود برد.

    • با سلام و عرض ادب و احترام
      در صورتیکه متقاضی متاهل باشد و در مقطع کارشناسی باشد و برای کارشناسی ارشد و یا دکترا در دانشگاههای اروپا پذیرفته شده باشد . پس از عزیمت و اخذ اقامت تحصیلی می تواند برای همسر و فرزندان از اداره مهاجرت درخواست اقامت نماید که بهتر است این کار از طریق وکلای مهاجرت مقیم در مجارستان صورت پذیرد.
      لطفا جهت مشاوره و کسب اطلاعات با شماره تلفن شرکت : (۲۰ خط ویژه) ۸۸۴۲۷۱۰۰ تماس حاصل فرمایید.
      با تشکر و کمال امتنان
      مدیریت سایت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

ده + 1 =