ویزا و اقامت کشور مجارستان

ویزا و اقامت کشور مجارستان

ویزا و اقامت کشور مجارستان

ویزا و اقامت مجارستان ، کشور مجارستان جزو کشور های حوزه شینگن محصوب میشود.

برای ورود به کشور مجارستان باید با قوانین کشور مجارستان آشنا باشید.

ویزا و اقامت مجارستان در حوزه شنگن

برای دریافت ویزا و اقامت کشور مجارستان باید اول از همه به این نکات توجه داشت که قصد چه کاری را در مجارستان دارید.

درحوزه کاری ما بیشترین متقاضی ویزا و اقامت مجارستان دانشجویان و خانواده دانشجویان میباشند.

ویزای دانشجویی مجارستان

ویزای دانشجویی مجارستان ، با توجه به شرایط روز به روز ویزای کشورهای مختلف ، تکمیل مدارک لازم از اهمیت ویژه ای برخوردار است .

کلیه متقاضیان باید مد نظر داشته باشند که ویزای کشورهای اروپایی مرکزی می باشد

این بدان معنی است که نتیجه نهایی بررسی مدارک و صدور ویزا از جانب وزارت امور خارجه و اداره مهاجرت مجارستان خواهد بود.

صدور ویزای تحصیلی به موارد مختلفی بستگی دارد .

مؤسسه ما با توجه به سابقه ای قریب به 30 سال در امر اخذ پذیرش تحصیلی از کشور مجارستان به شما در همه موارد کمک خواهد نمود

و اطمینان به کارایی و تجربه مؤسسه حتما به نفع شما خواهد بود…

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید: ویزای دانشجویی مجارستان

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی مجارستان

احتراما باستحضار میرساند ، سفارت خانه های خارجی در ایران ممکن است مطابق با شرایط روز مدارک لازم را جهت ویزای تحصیلی تغییر نمایند.

به همین دلیل از کلیه متقاضیان خواهشمندیم در هر زمانی که قصد اقدام برای پذیرش تحصیلی دارند اطلاعا تبه روز را از موسسه دریافت دارند.

مدارک لازم جهت تحصیل در مجارستان به شرح زیر می باشد و کلیه متقاضیان خواهشمندیم با دقت این مدارک را آماده نمایند…

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید: مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی مجارستان

نکات مهم جهت اخذ ویزای تحصیلی مجارستان

با توجه باینکه سفارت مجارستان از دانشجویان مصاحبه زبان انگلیسی بعمل می آورد

کلیه دانشجویان باید در کلاس آمادگی زبان انگلیسی جهت آمادگی مصاحبه شرکت

نمایند که این دوره ها 10 جلسه نیمه خصوصی می باشد

و در ابتدا امتحان تعیین سطح Oxford Placement Test  در محل مؤسسه برگزار می گردد…

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید: نکات مهم جهت اخذ ویزای مجارستان

روادید همراه یا ویزای خانواده مجارستان

1- خانواده های محترم در نظر داشته باشند  که ممکن است با توجه به شرایط روز این مدارک درخواستی از جانب سفارت تغییر نماید .

به همین دلیل در هنگام اقدام با موسسه در تماس باشید.

2- همچنین اعلام می گردد برای بار اول مدت ویزای خانواده های دانشجویان معمولا 2 هفته می باشد

و نمی توانید بیشتر از این مدت در مجارستان اقامت داشته باشید و قابل تمدید نیست.

3- در صورت اقامت بیش از مدت ویزا مشمول جریمه روزی 100 خواهید شد

و همچنین در صورت اقدام برای ویزاهای بعدی دچار مشکلات خواهشد شد و ممکن است پاسخ منفی دریافت دارید و به شما ویزای دیدار ندهند.

4- حداقل زمان لازم برای اخذ روادید دیدار از سفارت 4 هفته می باشد.

5- معمولا در ایامی مانند نوروز وقت برای درخواست ویزا به سختی صادر می گردد

زیرا سفارت ها ترافیک زیادی دارند. توصیه می شود برای تاریخ های کم ترافیک تری اقدام نمایید…

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید: ویزای همراه مجارستان

ویزای خانواده دانشجویان کالج مک دانیل

ویزای خانواده دانشجویان کالج مک دانیل ، خدمات ویزای توریستی خانواده های دانشجویان مک دانیل مجارستان به شرح زیر است:

1- دانشجویان کالج مک دانیل پس از اخذ اقامت می توانند برای خانواده درجه یک خود مدارک ارسال نمایند

تا آنها بتوانند برای ویزای دیداری از سفارت مجارستان در تهران اقدام نمایند.

2-زمان لازم جهت اخذ ویزای خانواده دانشجویان کالج مک دانیل حداقل 1 ماه میباشد.

3- خانواده های دانشجویان کالج مک دانیل باید بدانند مدت زمان ویزا به مدت زمان باقی مانده گواهی شده در برگه اشتغال به تحصیل فرزند بستگی دارد.

مثال در صورتیکه فرزند ویزا و اقامت معتبر یک ساله یا شش ماهه داشته باشد

ولیکن برگه اشتغال به تحصیل وی 2ماه اعتبار داشته باشد ، سفارت تا تاریخ اعتبار برگه اشتغال به تحصیل به خانواده ویزا خواهد داد.

4- خانواده های دانشجویان کالج مک دانیل باید به تاریخ ویزای صادره دقت نمایند تا قبل از تاریخ شروع ویزا اقدام به عزیمت ننمایند…

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید:  ویزای خانواده دانشجویان کالج مک دانیل 

 

 

اقامت دانشجویی در مجارستان

  • متقاضی باید آگاه باشد ویزای ورودی دانشجو یکبار ورود می باشد. Single Entry
  • متقاضی باید آگاه باشد مدت اعتبار روادید دانشجویی معمولا 12-10 ماه می باشد. Validity ofVisa
  • متقاضی باید آگاه باشد نوع و تایپ ویزا دانشجوئی و نوع D  می باشد. Type of Visa
  • متقاضی باید آگاه باشد مدت ویزای دانشجویی  30 روز می باشد. Duration of Visa
  • متقاضی باید آگاه باشد پس از ورود به مجارستان باید ظرف 10 روز از تاریخ ورود به مجارستان
  • نسبت به معرفی آدرس محل زندگی خود به پلیس محلی و دریافت کارت اقامت خود اقدام نمایند…

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید: اقامت دانشجویی در مجارستان

نکات مهم مصاحبه سفارت مجارستان

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید: نکات مهم مصاحبه سفارت مجارستان

سفارت خانه های مجارستان در جهان

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید: سفارت خانه های کشور مجارستان در جهان

آدرس سفارت مجارستان در تهران

برای ادامه مطلب لطفا روی لینک روبرو کلیک نمایید:  آدرس سفارت مجارستان

 

فهرست مطالب ویزا و اقامت کشور مجارستان

در این قسمت شما با این مباحت آشنا میشوید:

جهت مطلالعه اطلاعات ویزای مجارستان روی لینک های زیر کلیک کنید.

Rating: 5.0/5. From 1 vote.
Please wait...

1 دیدگاه

  1. tahsil dar majarestan baraye september 2012

    No votes yet.
    Please wait...

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک + 4 =