ویزا و اقامت اسلواک

پذیرش و ویزای اسلواک
پذیرش و ویزای اسلواک

ویزا و اقامت کشور اسلواک

پذیرش و ویزای اسلواک

مدارک لازم جهت اخذ پذیرش تحصیلی:

ترجمه ریزنمرات و گواهی دیپلم (مدارک میبایستی به تائید دادگستری و وزارت امور خارجه و سفارت اسلواک رسیده باشد ) + 2 سری کپی

پاسپورت معتبر + 2 سری کپی صفحات 9-2

کپی شناسنامه تمام صفحات

معادل ریالی 100 دلار هزینه بررسی مدارک و صدور پذیرش تحصیلی توسط دانشگاه

گواهی عدم سوء پیشینه

ترجمه شناسنامه

بیوگرافی

12 قطعه عکس 4*3 رنگی پاسپورتی

مدارک لازم جهت اخذ روادید تحصیلی:

1- 12 قطعه عکس 4×3 رنگی پاسپورتی

2- هزینه روادید تحصیلی سفارت

3- ترجمه سند ملکی پدر یا قیم

4- گواهی موجودی حساب بانکی پدر یا قیم

5- گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم

6- شهریه ترم اول دانشگاه که میبایستی قبل از اخذ روادید برای دانشگاه حواله گردد.

تذکر: دانشجویان پس از ورود به مجارستان میبایست ظرف 15 روز از تاریخ ورود نسبت به معرفی آدرس محل زندگی خود به پلیس محلی و دریافت کارت اقامت خود اقدام نمایند .

زمان ثبت نام دانشگاههای اسلواک : زمان ثبت نام برای ترمهای مهر و بهمن هر سال حداقل 3 ماه قبل از شروع ترم میباشد .

نمونه متن گواهی سلامت جسمانی جهت ارائه به سفارت اسواک جهت ویزای دانشجویی اسلواک

توجه داشته باشید برای گواهی صحت و سلامت دانشجوی متقاضی تحصیل در اسلواک باید به یک پزشک عمومی مراجعه نماید و درخواست آزمایش ایدز و هپاتیت را نماید ، بعد از انجام آزمایشات ایدز ئ هپاتیت باید به همان پزشکی مراجعه نماید و درخواست گواهی صحت و سلامت را جهت ارائه به سفارت مطابق متن زیر نماید.

گواهی سلامت جسمانی:

گواهی صحت و سلامت باید بزبان انگلیسی باشند ویک گواهی عمومی تندرستی از پزشک بزبان انگلیسی

متن گواهی به زبان فارسی جهت ارائه به دارلترجمه

با توجه به معاینات بالینی انجام شده و مشاهدات آزمایشات ایدز و هپاتیت ، نامبرده در سلامتی کامل بسر می برد و فاقد هرگونه بیماری خاص اعم از عصبی و جسمی می باشد.

  1. Blood test for HIV(AIDS) and Lues serolog

2.Stools test for Typhus,Paratyphus & Salmonellosis

  1. Skin test for Leprosy
  2. Chest X Ray for TB
ویزا و اقامت اسلواک
به این مقاله تحصیلی امتیاز دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

5 + پانزده =