مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی مجارستان

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی مجارستان

مدارک لازم جهت اخذ روادید تحصیلی مجارستان

مدارک لازم جهت تحصیل در کشور مجارستان به شرح زیر می باشد و کلیه متقاضیان خواهشمندیم با دقت این مدارک را آماده نمایند.

1- 6  قطعه عکس 4×6 رنگی پاسپورتی(دو گوش مشخص با زمینه روشن)
2- معادل 60 یورو یا 75000 تومان(اسکناس 1000 به بالا) هزینه روادید تحصیلی سفارت مجارستان
3- گواهی اشتغال به کار پدر یا قیم در سربرگ محل اشتغال پدر با مهر و امضاء(در صورت نداشتن سربرگ موسسه تهیه میکند) توضیح : محل اشتغال باید دارای پروانه کسب یا مجوز یا ثبت شده و دارای آگهی روزنامه رسمی باشد.
4- ترجمه روزنامه رسمی شرکت محل کار پدر یا قیم و یا ترجمه جواز کسب پدر یا قیم(جهت ترجمه یک کپی ارائه فرمایید)
5- گواهی تعهد پرداخت هزینه تحصیلی،بلیط وبیمه دانشجو توسط پدر یاقیم درسربرگ محل اشتغال پدر یا قیم با مهر وامضاء(در صورتیکه که قیم دانشجو کارمند ادرات دولتی باشد این گواهی می تواند در برگه عادی نوشته شود)
6- گواهی تعهد ضمانت و موافقت خروج دانشجویان زیر 18 سال توسط پدر
7- ترجمه تمام صفحات شناسنامه مادر دانشجو در صورتیکه مادر قیم دانشجو و متعهد پرداخت هزینه های تحصیلی باشد و یا بعنوان همراه دانشجو اقدام به ویزا نماید.
8- گواهی بانکی:جهت دانشگاه ههای موجود در شهر بوداپست : متقاضی باید حساب ارزی سپرده حداقل به مبلغ 000/15 یورو ارائه نماید.نکته: گواهی های مربوطه را می توانید به زبان فارسی دریافت داشته و با مراجعه به دایره اطلاعات اعتباری بانک مربوطه گواهی انگلیسی دریافت فرمایید. به اطلاع میرساند : دایره اطلاعات اعتباری بانک ملی در چهارراه ولیعصر بالای شعبه صبا و دایره اطلاعات اعتباری بانک صادرات در خیابان سمیه شعبه سپهر و دایره اطلاعات اعتباری بانک پارسیان در خیابان شهید بهشتی چهارراه تختی.جهت سایر دانشگاهها: پرینت اعلام موجودی 3 ماهه گذشته قیم با حداقل 20 میلیون تومان موجودی و گردش حساب با تاریخ با مهر بانک به زبان فارسی (نیازی به ترجمه ندارد)نکته مهم: ارائه گواهی های اعلام موجودی سپرده های سود ده بانکی قیم یا مادر یا خود دانشجو تاثیر مثبت دارد.
9- ترجمه رسمی سند ملکی پدر یا قیم (جهت ترجمه یک کپی از تمام صفحات سند به موسسه ارائه فرمایید)نکته : در صورتیکه پدر یا قیم متقاضی سند ندارد و مبایعه نامه ملک را دارد ، ترجمه مبایعه نامه خرید ملک قیم همراه با اصل مبایعه نامه باید به سفارت ارائه گردد.
10- قبض پرداخت شهریه سال اول دوره پیش دانشگاهی علوم پزشکی و مهندسی:شهریه کالج مک دانیل یا کالج اینترنشنال 5400 یورو و شهریه کالج اوسینا = 5700 یورو (1300 یورو برای ناهار و دو تور علمی)دانشگاه فنی بوداپست = معادل ریالی 6400 یورو در مقطع کارشناسی و 7200 یورو کارشناسی ارشد و 9000 یورو دکترادانشگاه علوم پزشکی پچ = دوره پیش دانشگاهی 8000 دلار(که ابتدا 6470 دلار آن حواله باید گردد و بعد 1600 دلار)نکته مهم: کلیه شهریه های اعلام شده یکسال تحصیلی باید قبل از اخذ ویزا برای کالج/دانشگاه حواله گردد ومبلغ 70-60 یورو/دلار کارمزد خارجی حواله ارز به کشور مجارستان باید به مبالغ فوق اضافه گردد. جهت حواله ارز صرافی اسکان آقای ادیب زاده = 88770375 و صرافی ملی آقای روحی = 66704007 توصیه می گردد. در مراجعه به صرافی متذکر شوید مبالغ قید شده به نام خود متقاضی حواله گردد یعنی در برگه سفارش نام و شماره پاسپورت دانشجو قید گردد.
11- دانشجویانی که قصد اقدام در دانشگاههای بوداپست را دارند و دارای مدرک تحصیلی دیپلم هستند باید سن زیر 24 سال داشته باشند.
12- دانشجویانی که قصد اقدام در دانشگاههای بوداپست را دارند باید معدل بالای 15 داشته باشند.
13- رزرو بلیط رفت(OK) و برگشت ((Open با تاریخ یک ماه پس از ارائه مدارک به سفارت(مؤسسه هماهنگ می نماید)
14- فرم تکمیل شده و تایپ شده سفارت همراه با امضاء دانشجو یا متقاضی
15- حضور به وقت در سفارت و ارائه مدارک فقط با وقت قبلی امکان پذیر است.

 

مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی مجارستان
5 (100%) 12 votes

نویسنده مطلب: admin

3 دیدگاه در “مدارک لازم جهت ویزای تحصیلی مجارستان

  • رسول ترابي

    (مهر 17, 1390 - 8:07 ب.ظ)

    با عرض سلام و خسته نباشید
    من 24 سالم تمام شده و معدل من زیر 15 است ولی به شدت علاقه به ادامه تحصیل در بوداپست هستم می خواستم ببینم برای شرایط من هیچ راه ممکنی وجود ندارد؟
    با کمال تشکر

    • مهدی دارا

      (دی 30, 1390 - 2:17 ق.ظ)

      رسول جان سلام
      شما می توانید برای تحصیل در بوداپست اقدام کنید و برای ورود به بعضی از دانشگاهها مشکلی نیست . جهت کسب اطلاعات بیشتر حتما با مشاوران موسسه تماس حاصل فرمایید و یا در فروم موسسه سئوالات خود را آنلاین مطرح فرمایید: http://www.forums.study2000.com

  • ش.ع

    (تیر 17, 1391 - 4:41 ب.ظ)

    سوال من اینست که: من میخواهم به اتفاق شوهرم برای تحصیل ویزا بگیریم چگونه امکانش فراهم میشود؟ با تشکر

امکان ارسال دیدگاه وجود ندارد.