شرایط اخذ ویزای شنگن خانواده های دانشجویان

visa4

 

 

شرایط اخذ ویزای شنگن خانواده های دانشجویان

شرایط درخواست ویزای چند بار ورود اتحادیه شنگن برای خانواده دانشجویان:

 

نوبت های درخواست ویزامدت ویزای درخواستیمدت زمان استفاده ویزاتعداد ورود ویزاتوضیحات
بار اول درخواست متقاضی1 ماه

30 روز

1ماه

30 روز

1 بار ورودتاریخ ویزا از تاریخ صدور ویزا شروع می شود
بار دوم درخواست متقاضی2 ماه

60 روز

(2*30 روز)

6 ماه

180 روز

2 بار ورودمتقاضی هر بار می تواند 30 روز اقامت داشته باشد

نکته: بیمه نامه باید 6 ماهه باشد.

بار سوم درخواست متقاضی6 ماه

180 روز

(2*90 روز)

12 ماه

365 روز

2 بار ورود2 *3 ماه – متقاضی 2 مرتبه می تواند ورود کند و هر بار 90 روز اقامت داشته باشد

ترتیب استفاده از ویزا: 90 روز در 6 ماهه اول و 90 روز در 6 ماهه دوم سال

نکته: بیمه نامه باید 12 ماهه یا 365 روز باشد.

 

 

نکات مهم در گرفتن ویزاهای شنگن خانواده های دانشجویان:

  • برای مرتبه ی اول متقاضی فقط در خواست ویزای یکماهه می تواند بنماید.
  • در صورتیکه قبلا ویزای شگن داشته اید می توانید درخواست چندبار ورود نمایید.
  • کپی پاسپورتهای قبلی و صفحات ویزا الزامی است و داشتن ویزای شنگن در پاسپورتهای قبلی تاثیر مثبت در صدور ویزا دارد.
  • داشتن ویزای شنگن زیر 2 سال حتی در صورتیکه که تاریخ آن منقضی شده باشد تاثیر گزار است.
  • ویزاهای شنگن قبلی تاثیری در انتخاب روش دوم و سوم ندارد و برای بار اول متقاضی ولو اینکه ویزای شنگن از کشورهای دیگر داشته باشد باید برای یکبار ورود 30 روزه اقدام نماید.
  • مدت باقی مانده از اقامت دانشجو در تعیین مدت درخواست ویزای خانواده ی دانشجو تعیین کننده است.
  • متقاضی خواهر و برادر بالای 18 سال دعوتنامه می خواهد.
  • در صورتیکه متقاضی زیر 18 سال باشد و شاغل به تحصیل باشد باید گواهی اشتغال به تحصیل ارائه نماید.
  • ارائه پاسپورتهای قبلی متقاضی الزامی است حتی در صورتیکه هیچ نوع ویزایی نداشته باشد.
  • ارائه نامه رضایت صاحب خانه دانشجویان مبنی بر اقامت خانواده دانشجو الزامی است.
  • ارائه کارت اقامت (Address Card) معتبر دانشجو جهت در خواست ویزای خانواده الزامی است.
  • متقاضی ویزای دیدار باید به میزان هر روز اقامت 200 یورو موجودی حساب بانکی در ایران ارائه نماید بعنوان مثال اگر متقاضی درخواست 30 روز ویزا دارد باید حداقل 6000 یورو حساب بانکی داشته باشد.
  • متقاضیان ویزاهای بلند مدت در صورتیکه صاحب ملک یا خانه در آن کشور هستند باید کلیه مدارک دال بر تملک خانه را ارائه نمایند.
  • بیمه نامه مسافرتی باید مطابق با مدت درخواست ویزا و اقامت در آن کشور باشد.
  • رزرو هتل باید مطابق با مدت درخواست ویزا و اقامت در آن کشور باشد در صورتیکه برای مرتبه اول اقدام می نمایید و یا اینکه فرزند شما در آن کشور اقامت ندارد.
  • تاریخ بلیط پروازی باید حداقل برای 4 هفته بعد از اقدام به درخواست ویزا باشد در صورتیکه مایلید بلافاصله بعد از اخذ ویزا پرواز نمایید و یا اینکه مطابق با تاریخ پرواز باشد.
  • در صورتیکه محل اقامت فرزند شما تغییر کرده است ابتدا باید این آدرس به پلیس مهاجرت اعلام گردد.
  • ارائه کلیه مدارک مورد نیاز سفارت تضمینی برای صدور ویزا نخواهد بود.
  • سفارت خانه ها بر اساس صلاحدید اداره مهاجرت در آن کشور و مجوز اعلام شده ویزا صادر می کنند و ممکن است با درخواست شما ناهماهنگ باشد. بعنوان مثال شما برای ویزای 6 ماهه درخواست داده باشید ولی ویزای ارائه شده یک ماهه باشد.
  • در صورتیکه درخواست شما رجکت گردد و پاسخ منفی دریافت دارید تا 6 ماهه نمی توانید مجددا اقدام نمایید.

 

 

No votes yet.
Please wait...

نویسنده مطلب: admin

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

یک × 3 =